Παρασκευή 24 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Από σήμερα το διήμερο Φεστιβάλ στα Λιπάσματα Δραπετσώνας

Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση αύριο Σάββατο, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα

Από τις αντίστοιχες περσινές εκδηλώσεις
Από τις αντίστοιχες περσινές εκδηλώσεις
«Με το ΚΚΕ στη σωστή πλευρά της Ιστορίας! Για τον σοσιαλισμό!», είναι το σύνθημα που θα εκπέμπεται από σήμερα και για δυο μέρες στον όμορφο χώρο στα Λιπάσματα Δραπετσώνας, στο Φεστιβάλ που διοργανώνουν η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά και οι κλαδικές Οργανώσεις Αττικής της ΚΝΕ, με πλούσιο πολιτικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που θα κορυφωθεί αύριο Σάββατο με τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στις 20.00, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σήμερα Παρασκευή

18.30 - Συζήτηση για μαθητές: «Με τη δύναμη της γνώσης γνωρίζουμε τον κόσμο... Με τη δύναμη της οργάνωσης τον αλλάζουμε». Θα μιλήσει η Αφροδίτη Μπόμπολη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

19.30 - Συναυλία με μαθητικά και νεανικά συγκροτήματα.

20.30 - Συζήτηση: «Οι μεγάλοι αγώνες του σήμερα, πυξίδα της νεολαίας στην πάλη για ζωή και δουλειά με δικαιώματα». Θα μιλήσουν: Μάρκος Μπεκρής, πρόεδρος του σωματείου ΕΝΕΔΕΠ (COSCO). Μαίρη Αγρογιάννη, παθολόγος στο ΓΝ Νίκαιας, μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ. Αλέκος Περράκης, πρόεδρος του ΣΕΤΗΠ. Γιώργος Στεφανάκης, πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Νομού Αττικής, εργαζόμενος στην «e-food».

21.30 - Hip hop συναυλία με τον Retro.

21.45 - Συναυλία με τους «Κοινούς Θνητούς».

22.30 - Stand up Comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο.

23.30 - Συναυλία με την Ιουλία Καραπατάκη.

Αύριο Σάββατο

20.30 - Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση. Ομιλία από τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

21.30 - Μουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία με τίτλο «Τραβέρσο», με την Πολυξένη Καράκογλου.

22.30 - Συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

00.30 - Λαϊκό και παραδοσιακό γλέντι με τους Rebeti.

Στον χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργούν: Μαθητικό Στέκι και έκθεση με θέμα «Μια σωστή πλευρά έχει η Ιστορία», Εργατικό Στέκι και έκθεση, Στέκι της Τομεακής Οργάνωσης Κατάρτισης της ΚΝΕ, έκθεση με θέμα «Μια αναδρομή στις αντιιμπεριαλιστικές κατασκηνώσεις της ΚΝΕ», βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», χώρος του «Τραβέρσο» (θα πραγματοποιηθούν τουρνουά σκακιού, σεμινάριο ρομποτικής και άλλες δραστηριότητες), χώρος κατά των ναρκωτικών, χώρος του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου, γωνιά του «κόκκινου Αερόστατου».

Η πρόσβαση στον χώρο

Για την είσοδο στην πύλη Ε1 (Κράκαρη): Από τον σταθμό ΗΣΑΠ του Πειραιά: 703 - τερματική στάση «Ακτή Βασιλειάδη», 859 - στάση «ΥΕΝ», 420 - τερματική στάση.

Για την είσοδο στην πύλη του υδατόπυργου: Από τον σταθμό ΗΣΑΠ του Πειραιά: Τρόλεϊ 20 - στάση «Δραπετσώνα». Από το Μετρό Νίκαιας: 820 - στάση «ΙΚΑ» (μέσω πλατείας Κύπρου, Ταμπούρια).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ