Παρασκευή 24 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Α/Γ, Κ23
Ραντεβού των κορυφαίων στο Καυταντζόγλειο

Με την παρουσία αρκετών εκ των κορυφαίων ονομάτων του χώρου να κεντρίζει το ενδιαφέρον αλλά και δεκάδων αθλητών/τριών από σωματεία όλης της χώρας η μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση στον στίβο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ, διεξάγεται στο Καυταντζόγλειο Στάδιο το διήμερο 25 - 26 Ιούνη. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23.

Στο αγωνιστικό μέρος, ειδικά η φετινή διοργάνωση, πέραν του δέλεαρ της διάκρισης, αποτελεί και μια σημαντική ευκαιρία για αθλητές και αθλήτριες προκειμένου να κυνηγήσουν τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που θα διεξαχθεί στο Ορεγκον των ΗΠΑ από 18 έως 24 Ιούλη και για όσους το έχουν ήδη πετύχει, να τεστάρουν τις δυνάμεις τους.

Στις συμμετοχές δεσπόζουν ανάμεσα σε άλλες αυτές του χρυσού Ολυμπιονίκη του μήκους, Μίλτου Τεντόγλου, των Κατερίνας Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου στο επί κοντώ, του Εμμανουήλ Καραλή στο ύψος, της Ελίνας Τζένγκο στον ακοντισμό, των Χρήστου Φραντζεσκάκη και Μιχάλη Αναστασάκη στη σφυροβολία κ.ά. Επίσης, συνέχεια στο παλμαρέ των τίτλων στη διοργάνωση θα προσπαθήσουν να δώσουν οι Κώστας Φιλιππίδης στο επί κοντώ, Κώστας Δουβαλίδης στα 110 μ. με εμπ, Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 100 μ. με εμπόδια, Αντώνης Μέρλος στο ύψος.

Αντίθετα, άτυχοι στάθηκαν οι Ραφαέλα Σπανουδάκη και Μιχάλης Παππάς που δεν θα αγωνιστούν λόγω κορονοϊού.

  • Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ2 αύριο Σάββατο από τις 18.30 έως τις 20.30 και την Κυριακή από τις 19.00 έως τις 21.00. Το πρωινό πρόγραμμα και των δύο ημερών θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΣΕΓΑΣ στο YouTube.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ