Τετάρτη 22 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Ποικιλόμορφες δράσεις για την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών

«Για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα ναρκωτικά» γιορτάζει και φέτος το ΕΣΥΝ την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών, 26 Ιούνη, ξεδιπλώνοντας ποικιλόμορφες δράσεις σε πολλά μέρη της χώρας.

  • Το παράρτημα Περιστερίου του ΕΣΥΝ πραγματοποιεί διήμερο εκδηλώσεων στο Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης (Εθνικής Αντιστάσεως 33, Περιστέρι), ξεκινώντας το Σάββατο 25 Ιούνη στις 8 το βράδυ με τη θεατρική ομάδα «Ο θίασος» να ανεβάζει στο σανίδι τα έργα του Αντον Τσέχοφ «Η Επέτειος» και «Πρόταση Γάμου». Την Κυριακή 26 Ιούνη, επίσης στις 8 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν χαιρετισμοί από μαζικούς φορείς και σωματεία και ομιλία από τον Βασίλη Παυλόπουλο, καθηγητή Ψυχολογίας στο ΕΚΠΑ και πρόεδρο του ΕΣΥΝ. Η βραδιά θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα από την ερμηνεύτρια Βιολέτα Ικαρη και τον τραγουδοποιό - συνθέτη Νίκο Ξύδη.
  • «Ο αγώνας ενάντια στα ναρκωτικά δεν είναι αγώνας των ειδικών, αλλά κοινός αγώνας φορέων, σωματείων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, συλλόγων γονέων, μαθητών, επιστημόνων... Μας αφορά όλους!» είναι το μήνυμα του παραρτήματος Βοιωτίας του ΕΣΥΝ, το οποίο όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχει πλούσιο πρόγραμμα δράσεων ενόψει της Παγκόσμιας Μέρας Κατά των Ναρκωτικών. Στις 25 Ιούνη: συναυλία με τους Magic Bus και Natasha & Peggy. Στις 26 Ιούνη: Τουρνουά μπάσκετ 3-on-3 με τη συμμετοχή των ομάδων ΝΓΣ Αλιάρτου, ΓΑΣ Ορχομενού, Κένταυρος Λιβαδειάς και Απόλλων Λιβαδειάς, αλλά και για όλα τα παιδεία από Ε' Δημοτικού έως και Γ' Λυκείου. 1-2-3 Ιούλη στο τριήμερο«Town By The River Festival θα πραγματοποιηθεί δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. 2 Ιούλη: Συμμετοχή στον 1ο νυχτερινό αγώνα δρόμου Livadia night run 2022.
  • Διήμερο Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιούνη στο Νότιο Πάρκο (πλησίον του ΝΟΠ) το παράρτημα Πάτρας του ΕΣΥΝ, με συνδιοργανωτές τον δήμο Πατρέων, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, τον Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ - «Οξυγόνο» και την Ενωση Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Πατρέων.Θα συμμετάσχουν αθλητικές ομάδες μπάσκετ και πυγμαχίας, χορευτικές ομάδες, μουσικά και χορωδιακά σύνολα.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ