Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ημερίδα και συνέντευξη Τύπου από το ΠΑΜΕ

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καλεί τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση των εργατικών σωματείων το Σάββατο 11/9, στις 6 μ.μ., στην πλατεία ΧΑΝΘ.

Επίσης, την Παρασκευή 11/9, στις 12 το μεσημέρι, στο ΕΚΘ, το ΠΑΜΕ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα παρουσιάσει το διεκδικητικό πλαίσιο. Στη συνέντευξη θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, Συλλόγων αυτοαπασχολούμενων, Φοιτητικών Συλλόγων και της ΟΓΕ.

Την προηγούμενη μέρα, αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ. στο θέατρο του Πάρκου των Εποχών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Αντίδρασε, οργανώσου, πάλεψε μαζί με τα συνδικάτα να μείνει στα χαρτιά το αντεργατικό έκτρωμα». Την εισηγητική ομιλία, με θέμα «Ο αντεργατικός νόμος Χατζηδάκη και η πάλη των συνδικάτων να μην εφαρμοστεί», θα κάνει ο Πέτρος Σημάδης, πρόεδρος της Ενωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Θα ακολουθήσουν θεματικές παρεμβάσεις από τους:

Νεκταρία Παπαδούλη, πρόεδρο της Ενωσης Λογιστών Θεσσαλονίκης, με θέμα «Περιορισμοί και απαγορεύσεις στη δράση των σωματείων».

Χάρη Κυριαζίδη, πρόεδρο του Σωματείου Τροφίμων - Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα «Το νέο τοπίο στις εργασιακές σχέσεις και η "διευθέτηση" του εργάσιμου χρόνου».

Αγγελο Γεράκη, γραμματέα του Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσσαλονίκης και μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, με θέμα «Τα νέα εμπόδια στο απεργιακό μας δικαίωμα και η απάντηση των εργαζομένων».

Προβλέπεται επίσης να γίνουν ομιλίες και παρεμβάσεις από εκπροσώπους σωματείων και εργαζόμενους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Φάρος» οι μεγάλοι ταξικοί αγώνες του σήμερα(2022-05-11 00:00:00.0)
Ημερίδα και συνέντευξη Τύπου από το ΠΑΜΕ(2021-09-04 00:00:00.0)
Για τις εξελίξεις στις Κατασκευές και την απάντηση των εργαζομένων(2020-10-22 00:00:00.0)
Για τις εξελίξεις στις Κατασκευές και την απάντηση των εργαζομένων(2020-10-20 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ