Πέμπτη 10 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Ιδιαίτερα πλούσιο και ενδιαφέρον το πρόγραμμα του Φεστιβάλ

Νέοι καλλιτέχνες από όλα τα είδη Τέχνης, σπουδαστές δραματικών σχολών, σχολών χορού και κινηματογράφου, φοιτητές της Καλών Τεχνών, των Θεατρικών Σπουδών και του Τμήματος Μουσικολογίας δίνουν ραντεβού αυτήν την Κυριακή στον χώρο της Καλών Τεχνών στο Φεστιβάλ της Τομεακής Οργάνωσης Καλλιτεχνών της ΟΠ Αττικής της ΚΝΕ.

Το ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ ξεκινά στις 5 μ.μ. Στον χώρο θα υπάρχει έκθεση εικαστικών έργων φοιτητών της ΑΣΚΤ, θα γίνονται προβολές video art και ταινιών μικρού μήκους από νέους καλλιτέχνες, καθώς και ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο σοβιετικά κινούμενο σχέδιο.

Στις 6 μ.μ. ο σπουδαίος ηθοποιός Δημήτρης Καταλειφός θα μιλήσει για το θέατρο. Θα ακολουθήσει παρουσίαση φλαμένκο και σύγχρονου χορού από τους Proyecto Explosivo. Στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα «Πράσινη ανάπτυξη... Στόχος το περιβάλλον ή το κέρδος; Παραδείγματα από τη ματιά της Τέχνης». Θα εισηγηθεί η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με συναυλία από τα συγκροτήματα MRI, Groove Aloud, Vostok Train, «Τρεις παρά Τέταρτος».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ