Πέμπτη 10 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
Ξεκινάνε τα Φοιτητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ σε μεγάλες πόλεις!

Από αύριο στη Θεσσαλονίκη, την επόμενη βδομάδα στην Αθήνα

Αύριο και μεθαύριο γίνεται στη Θεσσαλονίκη το Φοιτητικό Φεστιβάλ της Περιφερειακής Οργάνωσης Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, με σύνθημα «Μη σταματάς! Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς! Το μέλλον μας είναι ο Σοσιαλισμός!». Θα γίνει στα γρασίδια της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ και θα περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα, με θεματικές συζητήσεις και workshops, αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων είναι 19.00.

Αύριο Παρασκευή, στις 20.30 θα γίνει πολιτική συγκέντρωση, με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσουν συναυλίες με τους «Φυγή», Friendzone, Blue Sicks Tease και «Βουκολική Διαταραχή».

Το Σάββατο 12 Ιούνη θα γίνει μουσικό αφιέρωμα στον Ν. Καββαδία και συναυλίες με τους «Πέλαγος» και τον Δημήτρη Μυστακίδη.

Επίσης, στη Λάρισα, γίνεται Φοιτητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ, το Σάββατο 12 Ιούνη, στο «Γαιόπολις» (πρώην ΤΕΙ Λάρισας). Το πρόγραμμα αρχίζει στις 19.00 και περιλαμβάνει: Τουρνουά σκάκι, graffiti event, ομιλία από τη Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Θεσσαλίας, και συναυλία με τους: Αλέξανδρο Μπαρμπούτη, Κωνσταντίνα Κατσογιάννη, Στέλιο Καραβίδα, Smakos, Pisum Sativum. Μία μέρα νωρίτερα, αύριο Παρασκευή, στις 19.30, στο κτίριο Κατσίγρα (πλατεία Ταχυδρομείου), θα γίνει εκδήλωση με θέμα «Ερευνα από ποιον και για ποιον», με ομιλητές τη Μαρία Φέκα, υποψήφια διδάκτορα και Γραμματέα της ΚΟΒ ΑΕΙ Λάρισας, και τον Γιάννη Παντελίδη, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Την άλλη βδομάδα στην Αθήνα

Η Περιφερειακή Οργάνωση Σπουδάζουσας και η Τομεακή Οργάνωση ΠΑΔΑ της ΚΝΕ διοργανώνουν Φοιτητικό Φεστιβάλ στην Αθήνα, στο γήπεδο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου, την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Ιούνη. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 7 μ.μ.

Το Σάββατο 19 Ιούνη στις 20.30 διοργανώνεται μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Νίκο Αμπατιέλο, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φοιτητικού Φεστιβάλ στην Αθήνα έχει ως εξής:

Παρασκευή 18/6

20.00 Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Το φοιτητικό κίνημα και η συμβολή της ΚΝΕ στην ανάπτυξη των αγώνων».

21.00 Συναυλία με το συγκρότημα «Υπεραστικοί».

22.00 Stand up comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο.

23.00 Hip hop live με Το Σφάλμα, Rhyme Riot, Raibo.

00.00 Αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι.

Σάββατο 19/6

19.00 Συναυλία με φοιτητικά συγκροτήματα.

20.30 Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Νίκο Αμπατιέλο, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ.

21.30 Συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

23.30 Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο (σε επιμέλεια Πάνου Τσίτσικα).


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org