Παρασκευή 21 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
8ΩΡΟ - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Μεγάλο πολιτικό άνοιγμα σε χώρους δουλειάς και γειτονιές

Να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα. Η εκμετάλλευση δεν «διευθετείται», καταργείται!

Αυτές τις μέρες οι Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Αττική διοργανώνουν συσκέψεις - συζητήσεις σε γειτονιές με σύνθημα «Να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα. Η εκμετάλλευση δεν "διευθετείται", καταργείται». Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στη Δραπετσώνα (πλατεία Εθνικής Αντίστασης, απέναντι από το δημαρχείο), θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Β' Πειραιά.

Αύριο, Σάββατο 22 Μάη:

-- Στις 7 μ.μ., στην πλατεία Φρεαττύδας Πειραιά, θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου.

-- Στις 7 μ.μ., στον Ανω Κορυδαλλό (πλατεία 25ης Μαρτίου - Σχιστό Κορυδαλλού), θα μιλήσει ο Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πειραιά του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 23 Μάη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Μενίδι (πλατεία Αγίας Τριάδας), θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Παλατιανή (πάρκο Παλατιανής - Καππαδοκίας και Αγ. Ελένης), θα μιλήσει η Αθανασία Ζαρκαδούλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Καματερό (πλατεία Ηρώων, έναντι Αϊ - Γιώργη), θα μιλήσει η Γιώτα Παπαλουκά, μέλος του Τομεακού Γραφείου Δυτικών Συνοικιών.

Τη Δευτέρα 24 Μάη:

-- Στις 7 μ.μ., στον Κόκκινο Μύλο (πλατεία Εργατικών Πολυκατοικιών Αγίας Αννας, πλησίον ΚΑΠΗ), θα μιλήσει ο Γιάννης Καρασούλος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Ανάκασα (πλατεία Αρη Βελουχιώτη), θα μιλήσει ο Βασίλης Παπαβασιλείου, μέλος του ΤΓ Δυτικών Συνοικιών.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ιλιον, στην πλατεία Ρίμινι, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Ρήγας, μέλος της ΤΕ Δυτικών Συνοικιών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ