Παρασκευή 21 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
8ΩΡΟ - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ
Σε εργαζόμενους βιομηχανιών στα Οινόφυτα έφτασε χτες το κάλεσμα του Κόμματος

Καθημερινές είναι οι περιοδείες σε χώρους δουλειάς, οι συσκέψεις και οι εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα, για να φτάσει πλατιά το κάλεσμα ξεσηκωμού του ΠΓ της ΚΕ ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο, για να έχουν επιτυχία οι πολιτικές συγκεντρώσεις της ερχόμενης βδομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, στην πύλη των εγκαταστάσεων του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ (ΧΑΛΚΟΡ, ΕΛΒΑΛ), στα Οινόφυτα, βρέθηκε χτες το πρωί κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Πέρρο, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο από τις ΚΟ Χαλκίδας και Θήβας - Οινοφύτων κάλεσε τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στο νομοσχέδιο - έκτρωμα, που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση, και να συμμετάσχουν στις ανοιχτές πολιτικές συγκεντρώσεις που διοργανώνει το ΚΚΕ την ερχόμενη βδομάδα στο Σύνταγμα, στη Χαλκίδα, τη Θήβα και αλλού.

«Σκλάβοι στον 21ο αιώνα δεν θα γίνουμε», ήταν το μήνυμα που μετέφερε το κλιμάκιο του ΚΚΕ στους εργαζόμενους και τόνισε την ανάγκη οι εργαζόμενοι να παλέψουν για την απόσυρση του νομοσχεδίου που καταργεί το 8ωρο, προωθεί τη γενίκευση της απλήρωτης εργασίας, βάζει ακόμη μεγαλύτερα εμπόδια στη δράση των συνδικάτων και να διεκδικήσουν δουλειά και ζωή με δικαιώματα.

Το πλατύ πολιτικό άνοιγμα των ΚΟ Στερεάς και Εύβοιας, μπροστά στις συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη βδομάδα σε Χαλκίδα, Λαμία, Λιβαδειά, Θήβα και Αμφισσα βρίσκεται σε εξέλιξη, με εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και γειτονιές, συσκέψεις, ανακοινώσεις, πανό, αφίσες, ενώ παράλληλα προγραμματίζονται μαζικές εξορμήσεις με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου».



Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ