Πέμπτη 12 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Διαδικτυακές εκδηλώσεις

Πλούσια δραστηριότητα, με τίτλο «Οι εξελίξεις της εποχής μας φωνάζουν: Ρεαλισμός ο Σοσιαλισμός!», προετοιμάζει για τον μήνα Νοέμβρη η Περιφερειακή Οργάνωση Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, διοργανώνοντας διαδικτυακές εκδηλώσεις, συζητήσεις και βιβλιοπαρουσιάσεις μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Ανάμεσα στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί, αυτές τις μέρες γίνονται οι εξής:

  • Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στα Τμήματα Ηλεκτρολόγων - Μηχανολόγων του Πολυτεχνείου, Πληροφορικής του ΑΠΘ και Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του ΠΑΜΑΚ διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Σε σχέση με την εγκατάσταση data center της "Microsoft"... Πίσω από τα νέφη ανελέητοι ανταγωνισμοί», σήμερα Πέμπτη στις 7 μ.μ. Θα μιλήσουν ο Σωτήρης Σκαπέρας, διδάκτορας Εφαρμοσμένης Πληροφορικής στο ΠΑΜΑΚ και Γραμματέας της ΤΕ Πανεπιστημίων - Ερευνας του ΚΚΕ, και ο Αλέξης Παπαδόπουλος, εργαζόμενος στο ΕΚΕΤΑ και στέλεχος του ΚΚΕ. Ο σύνδεσμος της εκδήλωσης: https://us04web.zoom.us/j/73321509433. Κωδικός: 12345.
  • Αύριο Παρασκευή:

-- Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε Ιστορικό - Αρχαιολογικό του ΑΠΘ και ΒΣΑΣ του ΠΑΜΑΚ πραγματοποιούν στις 6.30 μ.μ. εκδήλωση - παρουσίαση της μπροσούρας του ΚΣ της ΚΝΕ «Αλήθειες και Ψέματα για τον σοσιαλισμό: Για την παραχάραξη της Ιστορίας». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Περδίκης, μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ. Ο σύνδεσμος της εκδήλωσης: https://us02web.zoom.us/j/85076142238. Κωδικός 1234.

-- Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε Μηχανολόγους Μηχανικούς της Πολυτεχνικής Σχολής διοργανώνουν στις 7 μ.μ. εκδήλωση με θέμα «Think outside the box! 4η βιομηχανική επανάσταση & Σοσιαλισμός». Θα μιλήσουν ο Περικλής Καλπακίδης, μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, και ο Βαγγέλης Τσιμπλίδης, μέλος του ΤΣ Πολυτεχνείου.

-- Η ΟΒ ΤΕΦΑΑ της ΤΟ Υγείας της ΚΝΕ πραγματοποιεί στις 7 μ.μ. εκδήλωση με τίτλο «Ο αθλητισμός την εποχή της πανδημίας». Θα μιλήσει η Νικολέτα Θεογνώστου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ