Πέμπτη 16 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις από ΚΟ του ΚΚΕ

«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»: Με το κάλεσμα αυτό του ΚΚΕ συνεχίζονται οι συσκέψεις, περιοδείες, εξορμήσεις από Κομματικές Οργανώσεις. Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Σήμερα Πέμπτη:

-- Στις 8.30 μ.μ. στη Λιβαδειά (παρκάκι της Ερκυνας) θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Στερεάς και Εύβοιας.

-- Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Σκανδιναβία διοργανώνουν στις 7 μ.μ. ώρα Σκανδιναβίας (8 μ.μ. ώρα Ελλάδας) διαδικτυακή εκδήλωση με ομιλητή τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και ευρωβουλευτή. Για παρακολούθηση μέσω της εφαρμογής Zoom: www.us02web.zoom.us/j/82137568543?pwd=dkxKMXgrVXRVOThoVmtZSVJNclllUT09.

Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 9 μ.μ., η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας πραγματοποιεί συνεστίαση στο κέντρο Κουκούτσης, με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή.

-- Στις 8 μ.μ., στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης (πλατεία) θα παρουσιαστούν οι εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής» για την καπιταλιστική κρίση, με ομιλητή τον Αλέξη Γουσόπουλο, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Σάββατο 18 Ιούλη, στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

Τη Δευτέρα 20 Ιούλη, στις 8 μ.μ. στο Ρέθυμνο (πλατεία Μικρασιατών), θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Περιοδεία σε Τήνο - Πάρο

Σε Τήνο και Πάρο περιοδεύει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Σήμερα Πέμπτη στην Τήνο θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Κέντρο Υγείας, τον αγροτικό συνεταιρισμό και το χωριό Αγάπη. Αύριο Παρασκευή, στην Πάρο, θα περιοδεύσει στα μαγαζιά και στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Παροικιά (αίθουσα Αρχιλόχου).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ