Τετάρτη 4 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Πέτυχαν μείωση του κόστους μετακινήσεων για τους εστιακούς

Μετά από επίμονες κινητοποιήσεις, οι φοιτητές στα Γιάννενα πέτυχαν μείωση του κόστους μετακίνησης για τους εστιακούς φοιτητές, καθώς χτες εκδόθηκε ανακοίνωση από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου, η οποία αναφέρει ότι μειώνεται το κόστος της μηνιαίας κάρτας μετακίνησης στα 25 ευρώ για όλους τους εστιακούς φοιτητές. Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων έχει στείλει τους καταλόγους των δικαιούχων προκειμένου να ξεκινήσει η έκδοση των καρτών.

Οπως σημειώνουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους γι' αυτήν την εξέλιξη οι εκλεγμένοι φοιτητές με το ψηφοδέλτιο της «Πανσπουδαστικής ΚΣ», «μετά από συγκέντρωση άνω των 2.000 υπογραφών, αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας σε Πρυτανεία, διοίκηση ΚΤΕΛ και δήμο ο αγώνας μας δικαιώνεται! Η νίκη αυτή είναι αποτέλεσμα του ανυποχώρητου αγώνα των φοιτητών και αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως ο συλλογικός και οργανωμένος αγώνας μέσα από τους Φοιτητικούς Συλλόγους μας μπορεί να έχει αποτελέσματα!

Κάθε φοιτητής που ανησυχεί για τις σπουδές και το μέλλον του να δείξει εμπιστοσύνη στη δύναμη της συλλογικής διεκδίκησης, να μπει στον οργανωμένο αγώνα σε κάθε έτος και σχολή, κόντρα στην πολιτική κυβερνήσεων - ΕΕ που χτυπούν τα όνειρα και τις ανάγκες μας.

Συνεχίζουμε μαχητικά μέσα από τους Φοιτητικούς Συλλόγους μας παλεύοντας για σύγχρονες δωρεάν σπουδές και δουλειά με δικαιώματα».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ