Τετάρτη 1 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Στη νέα δεκαετία πιο ώριμοι και ικανοί να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα του λαού μας

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, για το καλωσόρισμα του νέου χρόνου, αλλά και τα τοπικά της Χίου και της Ικαρίας έψαλε χτες στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, συγκρότημα μαθητών μουσικών σχολείων, στην έδρα την ΚΕ στον Περισσό.

Παιδικές μελωδικές φωνές, νότες μουσικών οργάνων αντήχησαν στον Περισσό, μαζί με ευχές για καλή χρονιά, με δύναμη και υγεία. Στα παιδιά προσφέρθηκαν δώρα απ' τη «Σύγχρονη Εποχή» και στους συνοδούς τους το Λεύκωμα για τα 100 χρόνια του Κόμματος και μια συλλογή από ευχετήριες κάρτες φιλοτεχνημένες από αγωνιστές σε τόπους εξορίας και φυλακές.

Στη συνέχεια, ο Δ. Κουτσούμπας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χρόνια πολλά, ευτυχισμένο και αγωνιστικό το 2020. Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, παρά τις σημερινές δυσκολίες της ίδιας της ζωής, της ταξικής πάλης και βέβαια επειδή βρισκόμαστε στην "αυγή" της νέας δεκαετίας, πρέπει να σας πούμε ότι νιώθουμε πιο έτοιμοι, πιο ώριμοι, πιο ικανοί, να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα, τα δικαιώματα των εργαζομένων της χώρας μας, τα δικαιώματα της νέας γενιάς, των παιδιών μας, των γενιών που έρχονται και βεβαίως να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα συνολικά του ελληνικού λαού.

Να είστε καλά, καλή πρόοδο στις σπουδές σας, στις οικογένειές σας, με δύναμη, με υγεία. Καλή χρονιά!».Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org