Τετάρτη 11 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Το Σάββατο το πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα

Με όλες τους τις δυνάμεις δίνουν τη μάχη οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις για την επιτυχία του πανελλαδικού συλλαλητηρίου των συνταξιούχων το Σάββατο 14/12 στα Προπύλαια, στις 12.30 μ.μ., και για την πορεία που θα ακολουθήσει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η πανελλαδική κινητοποίηση έρχεται σε συνέχεια των μαζικών συλλαλητηρίων που οργάνωσαν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα στις 30 Νοέμβρη.

Τα συνταξιουχικά σωματεία της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν καθημερινά τη δράση τους για τη μαζική κάθοδο των συνταξιούχων και τη συμμετοχή τους στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα. Λεωφορεία για την οργανωμένη μετακίνηση των συνταξιούχων θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 13/12, στις 8 π.μ. και στις 12 τα μεσάνυχτα από το Αγαλμα Βενιζέλου.

Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνει και το Σωματείο ΙΚΑ - ΕΦΚΑ Λακωνίας, το οποίο δρομολογεί λεωφορείο με αναχώρηση από τη Σπάρτη, το Σάββατο στις 8 π.μ. από την Πυροσβεστική.

Στο συλλαλητήριο καλεί και η Κίνηση Απόστρατων Αστυνομικών, δίνοντας σημείο συνάντησης και με τους απόστρατους της επαρχίας στη γωνία της πλατείας Κοραή.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ