Τετάρτη 11 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΗ - ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019
Στο 68,39% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου

Κατά 68,39% καλύπτεται το πανελλαδικό πλάνο για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ που προκήρυξε η ΚΕ του Κόμματος για τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη. Μάλιστα, ήδη η πρώτη Οργάνωση, αυτή του Εξωτερικού, υπερκάλυψε το στόχο της καταγράφοντας ποσοστό 103,31% στο πρόσφατο «κλείσιμο» της Δευτέρας 9/12, ενώ και άλλες Οργανώσεις έχουν ήδη μπει σε τροχιά υπερκάλυψης.

Οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ συνεχίζουν την πολύμορφη δραστηριότητα, με εκδηλώσεις και συνεστιάσεις σε όλη τη χώρα, που βοηθούν στο πλατύ άνοιγμα με το κουπόνι σε όλο και περισσότερους εργαζόμενους.

Παράλληλα, κλιμακώνεται και η άμιλλα ανάμεσα στις Οργανώσεις του Κόμματος, με βάση τα κριτήρια που έχει θέσει η Γραμματεία της ΚΕ και αφορούν πρώτον το βαθμό υπερκάλυψης του συνολικού πλάνου της ΚΟ, δεύτερον την προσωπική συνεισφορά των μελών της ΚΟ («κόκκινα μεροκάματα») και τη συγκέντρωση των κομματικών συνδρομών για τους μήνες Νοέμβρη - Δεκέμβρη και τρίτον το βαθμό ανταπόκρισης και στράτευσης των οπαδών και φίλων του Κόμματος.

Μέχρι στιγμής και με βάση το ποσοστό κάλυψης, πέρα από την «πρωτοκαθεδρία» της ΚΟ Εξωτερικού, στη δεύτερη θέση παρέμεινε η ΚΟ Αιγαίου με 84,68% και στην τρίτη η ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με 78,46%. Η ΚΟ Δυτικής Ελλάδας με 72,78% εξακολουθεί να προηγείται της ΚΟ Θεσσαλίας, η οποία όμως «ροκάνισε» τη διαφορά φτάνοντας στο 70,82% στην αμέσως επόμενη θέση. Η ΚΟ Αττικής με 69,41% μεγαλώνει τη διαφορά της από την ΚΟ Κ. Μακεδονίας, η οποία παρέμεινε στη 10η θέση με 59,02%. Η ΚΟ Κρήτης με 67,55% κατάφερε αυτήν τη βδομάδα να περάσει την ΚΟ Πελοποννήσου που φτάνει στο 66,37%. Ακολουθεί η ΚΟ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας, με 63,39%, που φαίνεται ότι εξακολουθεί να δυσκολεύεται απέναντι στην ΚΟ Αιγαίου με την οποία είναι σε άμιλλα. Η κατάταξη συμπληρώνεται από τις ΚΟ Ηπείρου με 56,9% και Δυτικής Μακεδονίας με 55,99%. Η ΚΝΕ καλύπτει το πλάνο της κατά 64,42%, ενώ η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» κατά 72%.

Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης

Αύριο Πέμπτη, στις 8.30 μ.μ., οι ΚΟ 1ου & 6ου Διαμερίσματος Αθήνας διοργανώνουν στο «ΙΛΙΟΝ Plus» (Κορδιγκτώνος 31) συναυλία με τίτλο «Ηλεκτρικές Βραδιές».

Την Παρασκευή 13 Δεκέμβρη:

-- Η ΤΕ Καρδίτσας διοργανώνει συνεστίαση στις 9 μ.μ. στο «SALE» (3ο χιλιόμετρο Καρδίτσας - Σμοκόβου). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου Δυτ. Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση - μουσική βραδιά με την Δώρα Δημαράκη και τον Κώστα Αντάρα στο Μεσόβουνο Εορδαίας. Θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., η ΤΕ Φλώρινας θα πραγματοποιήσει συνεστίαση στην ταβέρνα «ΚΑΛΥΒΑ».

Το Σάββατο 14 Δεκέμβρη:

-- Η ΤΕ Φωκίδας καλεί σε συνεστίαση στις 8.30 μ.μ. στην ταβέρνα «Διογένης» στην Κίρρα.

-- Οι ΚΟΒ Νέας Ιωνίας Αττικής διοργανώνουν λαϊκό γλέντι στις 8.30 μ.μ. στο 5ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας (Ανατόλια, Εμ. Παππά 6, Καλογρέζα).

Την Κυριακή 15 Δεκέμβρη, η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής διοργανώνει στις 8 μ.μ., στο «Κύτταρο», μουσικό αφιέρωμα για τη συμβολή της γυναίκας στο ρεμπέτικο τραγούδι με τους Πλανώδειους, την Ανατολή Μαργιόλα και την Γιολάντα Δανάου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ