Πέμπτη 5 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΤΡΑ
Σήμερα το συλλαλητήριο για το Ασφαλιστικό

Συλλαλητήριο για την υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης διοργανώνει σήμερα, Πέμπτη, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, στις 6 μ.μ. στον χώρο του.

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο απευθύνουν σωματεία και ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος ΟΓΕ).

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις εργατικών συνδικαλιστικών οργανώσεων για το Ασφαλιστικό:

-- Η Επιτροπή Νέων του Συνδικάτου Εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής καλεί τους νέους εργαζόμενους και σπουδαστές του κλάδου σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τις ανατροπές στην Κοινωνική Ασφάλιση και την απάντηση που χρειάζεται να δώσουν οι εργαζόμενοι. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7/12, στις 12 μ. στα γραφεία του Συνδικάτου (Γλάδστωνος 3, Στοά Φέξη, 7ος όροφος).

-- Σύσκεψη για τα ζητήματα της Κοινωνικής Ασφάλισης και τις ιδιαίτερες πτυχές σε ό,τι αφορά τον κλάδο, διοργανώνει την Τρίτη 10/12, στις 6.30 μ.μ., το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, στην αίθουσά του (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όροφος).

Προετοιμασίες για το πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων

Παράλληλα, μετά τα μαζικά συλλαλητήρια που οργάνωσαν από κοινού με το εργατικό - λαϊκό κίνημα σε όλη τη χώρα στις 30 Νοέμβρη, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις προετοιμάζουν το πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων στις 14 Δεκέμβρη στα Προπύλαια, στις 12.30 μ.μ., και την πορεία που θα ακολουθήσει στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Μπροστά στη λαίλαπα που έρχεται», τονίζουν, «εμείς οι συνταξιούχοι, που έχουμε βιώσει για πολλά χρόνια όλες αυτές τις θανατηφόρες πολιτικές, εκτιμάμε ότι το σκηνικό που χτίζεται και προετοιμάζει τα νέα δεινά για συνταξιούχους και ασφαλισμένους, μόνο ο μαζικός αγώνας παντού μπορεί να το ανατρέψει».

  • Σήμερα, Πέμπτη, ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας πραγματοποιεί Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 10.30 π.μ. στην αίθουσα του ΤΕΕ (Νίκης 4, Σύνταγμα), με την «Ενωτική Κίνηση Συνταξιούχων Δημοσίου» να καλεί τους συνταξιούχους σε μαζική συμμετοχή στη συνέλευση και τις αρχαιρεσίες που θα ακολουθήσουν.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ