Τετάρτη 9 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Ξεκινούν τα μαθήματα της νέας χρονιάς

Αλλη μία χρονιά, με εκδηλώσεις, αφιερώματα, κινηματογραφικές προβολές, παραστάσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, συναυλίες και φυσικά... μαθήματα, ξεκινάει στο Στέκι!

Αυτός ο όμορφος χώρος, που αποτελεί μία «ανάσα» δημιουργίας και έκφρασης μέσα στην καρδιά της Αθήνας, επιδιώκει να φιλοξενήσει φέτος ακόμα περισσότερους νέους, εργαζόμενους, μαθητές, φοιτητές, που θέλουν να πάρουν μέρος στα δεκάδες μαθήματα που θα λειτουργήσουν. Φιλοδοξεί να υποδεχτεί ακόμα περισσότερους καλλιτέχνες που θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά τη βοήθειά τους ως δάσκαλοι.

Η καλλιτεχνική και μορφωτική δραστηριότητα που αναπτύσσει το Στέκι δίνει τη δυνατότητα σε δεκάδες νεολαίους να μάθουν και να έρθουν σε επαφή με διάφορα είδη τέχνης. Αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου, γιατί η ενασχόληση της νεολαίας με τον Πολιτισμό δεν είναι «πολυτέλεια», όπως προβάλλεται σήμερα, αλλά ανάγκη!

Γι' αυτό, δεκάδες μέλη και φίλοι της ΚΝΕ, μουσικοί, εικαστικοί, γραφίστες, χορευτές κ.ά., με όρεξη και μεράκι, στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και μετατρέπουν το Στέκι σε ένα «πολιτιστικό εργαστήρι» κυριολεκτικά...!

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 14 Οκτώβρη, ενώ ήδη απ' το καλοκαίρι πραγματοποιούνται οι εγγραφές, που συνεχίζονται και αυτές τις μέρες. Πιο συγκεκριμένα, τα μαθήματα στα οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν μέρος είναι τα εξής...

  • Μουσικών οργάνων (πιάνο, κιθάρα, drums).
  • Θεωρίας μουσικής (τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων).
  • Φωνητικής (τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων).
  • Ελεύθερου σχεδίου (τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων).
  • Χορού (φλαμένκο και παραδοσιακοί χοροί).
  • Photoshop.

Η Συνάντηση δασκάλων θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτώβρη στις 19.00, στο Στέκι.

Η Συνάντηση δασκάλων και μαθητών θα πραγματοποιηθεί στις 13 Οκτώβρη στις 19.00, στο Στέκι.

Επίσης, στο Στέκι προσφέρονται χώροι για πρόβες θεατρικών - χορευτικών ομάδων, συγκροτημάτων, εικαστικής δημιουργίας. Ακόμα υπάρχουν στούντιο ηχογράφησης, βιβλιοθήκη και αίθουσα σεμιναρίων - διαλέξεων, βεστιάριο και αυλή.

Για εγγραφές στα μαθήματα, αξιοποίηση των χώρων ή άλλες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-8823674/ 6977809880 και στο χώρο του Στεκιού Τροίας 36, κοντά στον ΗΣΑΠ «Βικτώρια».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ