Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα από την τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε σήμερα από την τηλεόραση του «902»:

  • Στις 18.15, στην εκπομπή ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΕΡ, το τρίτο μέρος της ομιλίας της παιδιάτρου Αλέιδα Γκεβάρα, κόρης του Τσε Γκεβάρα, για το σύστημα Υγείας της Κούβας, που έγινε στα πλαίσια εκδήλωσης του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου και της ΕΙΝΑΠ.
  • Στις 18.45, στην εκπομπή ...ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ, μια συζήτηση της δημοσιογράφου Πόπης Καπετανοπούλου με τον Αχιλλέα Αναγνωστόπουλο, διευθυντή της αιματολογικής κλινικής και της μονάδας μεταμόσχευσης μυελού των οστών του Νοσοκομείου Παπανικολάου, για το έργο της κλινικής που εφάρμοσε πρώτη στον κόσμο τη μεταμόσχευση μυελού των οστών.
  • Στις 19.30, στην εκπομπή AUTO SPRINT LIVE, που επιμελείται και παρουσιάζει ο Στράτος Φωτεινέλης, την οικογένεια των Ιαβέρηδων. Ο θρύλος των ελληνικών αγώνων, Τάσος Μαρκουίζος (Ιαβέρης) μιλάει για τους αγώνες του παρελθόντος και για το πώς βλέπει τους αγώνες του σήμερα. Πλούσια ενημέρωση με ρεπορτάζ και εικόνες από τον τελευταίο αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος Ράλι στην Αγγλία και μέχρι τον τελευταίο αγώνα ταχύτητας στα Μέγαρα.
  • Στις 22.00, στην εκπομπή ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, ο δημοσιογράφος Κώστας Καραχάλιος συζητάει με τον Ορέστη Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ