Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Συγκέντρωση - συζήτηση, με θέμα «Εξελίξεις στο Τραπεζικό Σύστημα. Οι συνέπειες στους εργαζομένους και στα λαϊκά στρώματα», οργανώνει η Αχτίδα Χρηματοπιστωτικού Συστήματος του ΚΚΕ. Η συζήτηση θα γίνει σήμερα, Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2001 και ώρα 4.30 μ.μ., στα γραφεία της ΟΤΟΕ (Βησσαρίωνος 9, 4ος όροφος), με ομιλήτρια την Ελένη Μπέλλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Πατησίων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν της Μεγάλης Σοσιαλιστικής Οχτωβριανής Επανάστασης, το Σάββατο, 1/12, στις 6 μ.μ., στο χώρο της Φοιτητικής Εστίας, Πατησίων 279-281. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία, προβολή ντοκιμαντέρ με σπάνιο ιστορικό υλικό, έκθεση φωτογραφίας και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

- Συνεστίαση διοργανώνει η ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ το Σάββατο 1 Δεκέμβρη στα «Χίλια δένδρα» (Αλσος Παπαράντζας) στην Καρδίτσα.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λευκάδας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, το Σάββατο, 1/12/2001, στο χώρο του «ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ».

- Πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 83 χρόνια του ΚΚΕ πραγματοποιείται το ερχόμενο Σάββατο, 1η του Δεκέμβρη, στις 7.00 το απόγευμα, στη Στουτγκάρδη. Θα μιλήσει ο Γιώργος Χουρμουζιάδης, βουλευτής του ΚΚΕ.

- Συνεστίαση προς τιμήν της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ διοργανώνει το Σάββατο 8 Δεκέμβρη η Αχτιδική Επιτροπή Αλμυρού του Κόμματος στο κέντρο «Κωνσταντίνος Ούτας», όπου θα τραγουδήσουν τα συγκροτήματα «ΝΟΣΤΟΣ» και «Ωδική κυκλοφορία».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ