Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδήλωση για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ, Δ. Κουτσούμπας

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του Κόμματος, με θέμα «Πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη και ώρα 18.30, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης», στο χώρο της ΔΕΘ.

Στην εκδήλωση θα γίνουν ακόμα οι εξής παρεμβάσεις:

-- «Οι θέσεις του ΚΚΕ ενάντια στην ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και στο άγριο χαράτσωμα των λαϊκών νοικοκυριών», από τον Νώντα Στολτίδη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- «Πάλη ενάντια στους αντιδραστικούς περιορισμούς στη συνδικαλιστική δράση και στο απεργιακό δικαίωμα των εργαζομένων», από τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- «Δημόσια δωρεάν Υγεία - Δικαίωμα της λαϊκής οικογένειας», από την Ελένη Μπακιρλή, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- «Τουρισμός: Κοινωνικό δικαίωμα για τους πολλούς ή πανάκριβο εμπόρευμα για λίγους, με σκλάβους τους εργαζόμενους;», από την Στέλλα Καινουργιάκη, μέλος του ΤΓ της ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- «Ανάπτυξη και υποδομές για το λαό ή για τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα;», από τον Σωτήρη Αβραμόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- «1,5 χρόνος από τη μεγάλη διακοπή νερού της ΕΥΑΘ. Εξελίξεις και ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα», από τον Βασίλη Μπαλτίκα, στέλεχος του ΚΚΕ, μέλος της Ομάδας Οικονομίας της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- «Κυβερνητική πολιτική στην Παιδεία: Σε ευθεία αντίθεση με τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και προσδοκίες», από τον Γιάννη Δελή, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης.

  • Η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ2

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ