Τρίτη 23 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ»
Να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα

Ανακοίνωση για την ανεπαρκή διοικητική μέριμνα της Πυροσβεστικής στη φωτιά του Κιθαιρώνα εξέδωσε χτες η «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών». Σε αυτήν επισημαίνεται: «Με αφορμή την εκδήλωση της μεγάλης καταστροφικής πυρκαγιάς στον Κιθαιρώνα, στην οποία επεμβαίνουν και δεκάδες συνάδελφοι από απομακρυσμένες περιοχές εκτός Αττικής, έχει αναφερθεί το γεγονός ότι την Κυριακή 22 Ιούλη 2019 διαμοιράστηκε διοικητική μέριμνα προς το προσωπικό με μεγάλη καθυστέρηση και ήταν ανεπαρκής.

Συγκεκριμένα, στις 12.30 το πρωί ένα τοστ και το βράδυ, 21.00, δύο σουβλάκια με μικρές φέτες ψωμί και χωρίς νερό. Αργότερα, κατά τις 22.00, μοιράστηκαν νερά που δεν έφτασαν για το σύνολο τον πυροσβεστών, γεγονός που δημιουργεί αυξημένους κινδύνους από τη μη ικανοποιητική ενυδάτωση των συναδέλφων κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Θεωρούμε ότι η πολιτική και φυσική ηγεσία θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της τα παραπάνω σοβαρά ζητήματα της διοικητικής μέριμνας και να ενεργήσει άμεσα ώστε να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα της σίτισης των πυροσβεστών».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org