Παρασκευή 14 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δυνατό ΚΚΕ στήριγμα στον αγώνα για σύγχρονη δημόσια δωρεάν Υγεία

Το «πινγκ πονγκ» ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους επιχειρηματίες των διαγνωστικών κέντρων, με μπαλάκι τους ασθενείς, αποκάλυψε ότι η αντιλαϊκή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέχεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αφήνει έκθετο το λαό μπροστά στις ανάγκες του

  • Η κυβέρνηση κοροϊδεύει με τις δήθεν φιλολαϊκές μεταρρυθμίσεις στην Υγεία, αφού μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ «το ένα χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο» της αντιλαϊκής πολιτικής.
  • Οι εκβιασμοί στο λαό να πληρώσει, ενώ δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν, και οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι ο επιχειρηματικός τομέας «είναι απαραίτητος», επειδή ο δημόσιος δεν επαρκεί, δίνουν αέρα στα πανιά της επιχειρηματικής δράσης.
  • Δ. Κουτσούμπας: Με ισχυρό ΚΚΕ να δοθεί απάντηση, με διεκδίκηση για αποκλειστικά δημόσια, σύγχρονη και δωρεάν Υγεία, με πλήρη και επαρκή κρατική χρηματοδότηση, για να γίνουν οι χιλιάδες αναγκαίες προσλήψεις στις δημόσιες μονάδες Υγείας, να εξοπλιστούν με σύγχρονα και επαρκή σε αριθμό μηχανήματα και να μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε όλους και όλες.

ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ