Παρασκευή 14 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδείες και συγκεντρώσεις του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 9.30 μ.μ., η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ διοργανώνει μουσική βραδιά στο Πάρκο Ρήγα Φεραίου (δημαρχείο Βόλου - μπροστά από τον πρώην Θεόφιλο). Θα μιλήσουν ο Κώστας Στεργίου, βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ, και ο Αποστόλης Ριζόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Βόλου. Θα ακολουθήσει λαϊκό μουσικό πρόγραμμα.

-- Στις 12 μ., στην ισόγεια αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος», (Λάμπρου Κατσώνη 24), οι Κομματικές Οργανώσεις Λάρισας και Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ θα παρουσιάσουν το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό Λάρισας για τις βουλευτικές εκλογές.

-- Στις 12 μ., η ΤΕ Εβρου του ΚΚΕ οργανώνει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Grecotel Egnatia» προκειμένου να παρουσιάσει τους υποψήφιους βουλευτές του Κόμματος στο νομό.

-- Ο Γιώργος Κουδούνας, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης, θα περιοδεύσει σε υπηρεσίες του δήμου Εορδαίας: Στις 7 π.μ. στους εργαζόμενους στην καθαριότητα, στις 7.30 π.μ. στις διοικητικές υπηρεσίες και στις 8.30 π.μ. στην Πολεοδομία. Στις 7 μ.μ., μαζί με τον Πέτρο Ταταρίδη, επίσης μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του Κόμματος και υποψήφιο βουλευτή Κοζάνης, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στον Περδίκκα.

-- Στις 8 μ.μ., η Τίνα Κουζιάκη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας και υποψήφια βουλευτής Κοζάνης, θα μιλήσει σε σύσκεψη της ΚΟΒ Αιανής στο Πνευματικό Κέντρο Αιανής.

-- Στις 8 μ.μ., σε σύσκεψη στο καφέ «Γοργόνα» στις Σέρρες, θα μιλήσει η υποψήφια βουλευτής Φιλιώ Σαραντίδου. Στις 8 μ.μ., σε σύσκεψη στο Ροδολίβος, θα μιλήσει η Αννα Αντσιου.

Αύριο Σάββατο:

-- Στις 7 μ.μ., οι υποψήφιοι βουλευτές Κοζάνης του ΚΚΕ Γιώργος Κουδούνας και Πέτρος Ταταρίδης θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στις τοπικές κοινότητες του δήμου Εορδαίας Αρδασσα, Κρυόβρυση, Αναρράχη.

-- Στις 8 μ.μ., σύσκεψη με νεολαία στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών Σερρών, με τον υποψήφιο βουλευτή Γιάννη Χουβαρδά.

Την Κυριακή 16 Ιούνη:

-- Στις 7 μ.μ., οι υποψήφιοι βουλευτές Κοζάνης του ΚΚΕ Γιώργος Κουδούνας και Πέτρος Ταταρίδης θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στις τοπικές κοινότητες του δήμου Εορδαίας Αγ. Χριστόφορος, Καρυωχώρι, Αγ. Παρασκευή, Ερμακιά.

--- Στις 11.30 π.μ., στο δημαρχείο Δεσκάτης θα μιλήσει ο Γιάννης Κουρμούλης, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην ΠΕ Γρεβενών.

Περιοδεία του Γιώργου Μαρίνου στην Εύβοια

Στην Εύβοια περιοδεύει από χτες ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας. Σήμερα Παρασκευή θα βρεθεί στην Κύμη. Το πρωί θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Νοσοκομείο. Στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει σε σύσκεψη στην Ταβέρνα «Κήποι» στους Κήπους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ