Παρασκευή 1 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζονται οι διεργασίες

Εντείνονται οι διεργασίες στη λεγόμενη κεντροαριστερά.

Ο Δ. Χατζησωκράτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΔΗΜΑΡ, αναφερόμενος χτες στο ρ/σ «Νews 24/7» στην πρόσκληση Τσίπρα για διάλογο των δυνάμεων του χώρου, είπε ότι «η πρόσκληση για συζήτηση πάνω σε προγραμματικές θέσεις κρούει πόρτες ανοιχτές για τη ΔΗΜΑΡ», συμπληρώνοντας πως «αυτά είναι τα θέματα που θέτει το μανιφέστο των ευρωσοσιαλιστών. Η ΔΗΜΑΡ θεωρεί αναγκαίο τον διάλογο γι' αυτά τα ζητήματα».

Εσπευσε να του απαντήσει ο Στ. Μαλέλης, μέλος της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ και γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, λέγοντας ότι οι δηλώσεις αυτές δεν πατούν πάνω σε αποφάσεις της ΔΗΜΑΡ και ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΕ της αποφασίστηκε ότι δεν θα συμπλεύσει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειωτέον, στο ΚΙΝΑΛ, ως «απάντηση» στην πρόσφατη εκδήλωση της λεγόμενης «Γέφυρας», παραπέμπουν σε εκδήλωση, την ερχόμενη Τετάρτη, του «Ομίλου Ιδεών» «Catalyst» (ιδρυτικό μέλος εμφανίζεται η Αθηνά Δρέττα), με απαξίωση των εκκλήσεων για συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στους ομιλητές της εκδήλωσης εξάλλου προβάλλουν στελέχη όπως η Αννα Διαμαντοπούλου, ο Μ. Χριστοδουλάκης και ο Γρ. Ψαριανός.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ