Παρασκευή 1 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα στην Αττική για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 6 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί τις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ στο Ν. Ικόνιο. Στις 3 μ.μ., θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο ATHENS MARRIOT HOTEL για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη 1 μ.μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Ο Θοδωρής Σκολαρίκος, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Αγ. Αναργύρων - Καματερού θα περιοδεύσει στις 6 μ.μ. στους επαγγελματίες της λεωφόρου Φυλής, οι οποίοι επιβαρύνονται από το αντιπλημμυρικό έργο που εξελίσσεται με ρυθμούς χελώνας και διεκδικούν μέτρα ανακούφισης.

Αύριο Σάββατο, ο Γιάννης Πρωτούλης, μαζί με τον δήμαρχο Καισαριανής Ηλία Σταμέλο και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» θα περιοδεύσουν στην Καισαριανή, από τις 10.00 π.μ. Θα ακολουθήσει συζήτηση με κατοίκους στις 12 μ. στο «Cafe di Marco» στην πλατεία Δημάρχου Π. Μακρή.

Την Κυριακή 3 Μάρτη:

-- Στις 6 μ.μ., στο Χαϊδάρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής και την παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσουν ο Μιχάλης Σελέκος, δήμαρχος Χαϊδαρίου και εκ νέου υποψήφιος και ο Γιάννης Πρωτούλης.

-- Στις 11 π.μ., η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής θα μιλήσει σε συγκέντρωση των ΚΟΒ Πρόνοιας και των Κομματικών Ομάδων Γονιών και ΑΜΕΑ στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110).

-- Στις 11 π.μ., στην Κηφισιά, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, θα μιλήσουν η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ και ο Αντώνης Μήλας, υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας - Εκάλης.

-- Στις 11 π.μ., στο Περιστέρι, στο αμφιθέατρο του δημαρχείου, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση για την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΕΠ Αττικής και υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου και ο Γρηγόρης Τιμπλαλέξης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής.

-- Στις 11 π.μ., στο Καπανδρίτι (Πολιτιστικό Κέντρο), θα μιλήσει ο Μιχάλης Χασιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ