Σάββατο 26 Γενάρη 2019 - Κυριακή 27 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές
Στην Κ. Μακεδονία

Την Κυριακή 27 Γενάρη, στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Πολυδύναμου Κέντρου Νεότητας στη Νεάπολη, θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του ΓΠ Κ. Μακεδονίας και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Μπάμπης Βέλλης, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών.

Σε άλλες περιοχές

Το Σάββατο 26 Γενάρη:

-- Στην Κάρυστο, στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς, ενώ θα χαιρετίσει ο Δημήτρης Παρασκευάς, μέλος της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Καρύστου.

-- Οι ΚΟ Λαμίας του ΚΚΕ πραγματοποιούν συνεστίαση, στις 8 μ.μ., στο κέντρο «Νύμφες» (7ο χιλιόμετρο ΕΟ Λαμίας - Δομοκού). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιώργος Δελιχάς.

Την Κυριακή 27 Γενάρη:

-- Στην Αλεξανδρούπολη, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Εγνατία», θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας - Θράκης. Θα χαιρετίσει ο Σάββας Δευτεραίος, υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

-- Η ΚΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ καλεί σε πολιτική εκδήλωση - συνεστίαση, στη 1 μ.μ., στη Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Θα μιλήσει ο Γιώργος Πρέντζας, υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Η ΚΟΒ Αργους καλεί σε σύσκεψη, στο Εργατικό Κέντρο, στις 6 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Θεοδοσίου, μέλος της ΤΕ Αργολίδας του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αργους - Μυκηνών.

Τη Δευτέρα 28 Γενάρη:

-- Στις 10 π.μ., αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπατολίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, θα επισκεφθεί το νοσοκομείο Διδυμοτείχου και στις 12 μ., τον συνεταιρισμό σκορδοπαραγωγών στη Νέα Βύσσα.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Ορεστιάδα, στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα» θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης και θα χαιρετίσει ο Κώστας Ζαλουφλής, υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας.

Την Τρίτη 29 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στη Ζάκυνθο (αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου), θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής Αχαΐας και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. Θα χαιρετίσουν: Η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, και ο Φώτης Κόκλας, υποψήφιος δήμαρχος Ζακύνθου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ