Πέμπτη 24 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δήλωση στήριξης του ΚΚΕ από τον Π. Παπουτσή

Στη συγκέντρωση διαβάστηκε επιστολή στήριξης του ΚΚΕ από τον Παναγιώτη Παπουτσή, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Κατοίκων Λαθέας και πρώην υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, στη δήλωση αναφέρεται:

«Ναι, στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήμουν υποψήφιος με τον συνδυασμό που υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ντρέπομαι πολύ γι' αυτό, δεδομένου του ότι όλοι είμαστε επιρρεπείς σε σφάλματα.

Ο μόνος λόγος που παίρνω το λόγο για ελάχιστα λεπτά, είναι για να υπενθυμίσω, να υπενθυμίσω σε όλους μας, ότι οι άνθρωποι του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" δεν κατεβαίνουν υποψήφιοι επειδή υπολογίζουν σε προσωπικά οφέλη.

Δεν βάζουν υποψηφιότητα για να εκλεγούν, ώστε να μπορέσουν να χώσουν το παιδί τους, τον συγγενή τους, τον κουμπάρο τους, τον γείτονά τους σε μια θεσούλα για να έχουν αποκούμπι τον δημόσιο κορβανά.

Δεν προσπαθούν να εκλεγούν για να έχουν πρόσβαση σε έτοιμο χρήμα, κρυφό ή φανερό.

Δεν προσπαθούν να εκλεγούν για να βοηθήσουν την οποιαδήποτε κυβέρνηση να περνάει με ευκολία την πολιτική της σε τοπικό επίπεδο.

Δεν είναι τα παπαγαλάκια των εκάστοτε κυβερνητικών ή συγκυβερνούντων κομμάτων - και αυτά τα περί ακομμάτιστων εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι φρεσκοκομμένο σανό.

Οι άνθρωποι του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" είναι εκεί για να προσφέρουν, και μόνο γι' αυτό. Να προσφέρουν και να αγωνιστούν για τις σύγχρονες ανάγκες και για το όμορφο αύριο όλων των ανθρώπων.

Εύχομαι υγεία και καλή δύναμη για αγώνες στους υποψήφιους της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και σε όλους τους συναγωνιστές που μαζί θα δώσουμε τη μάχη για την υπερψήφιση του ΚΚΕ παντού».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ