Τετάρτη 12 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Γιορτές για τα παιδιά

Χριστουγεννιάτικες γιορτές για τα παιδιά οργανώνουν σωματεία και φορείς, με τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ και την παράσταση «Η Μαύρη Πεταλούδα», βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι της Ερης Ρίτσου. Το έργο «εκτός από γέλιο δίνει στα παιδιά και πολλά μηνύματα κατά της ξενοφοβίας, του ρατσισμού, και υπέρ της φιλίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης», σημειώνει σε δελτίο Τύπου το ΠΑΜΕ.

-- Το Σωματείο Εργαζομένων στο δήμο Αγίου Δημητρίου καλεί σε εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστεί η παράσταση, την Κυριακή 16/12 στις 6 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Λυκείου (Αποστολίου και Σάμου). Την παράσταση θα παρακολουθήσει η συγγραφέας, Ερη Ρίτσου, ενώ θα της απονεμηθεί τιμητική πλακέτα από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ.

-- Τα Συνδικάτα Οικοδόμων, Ηλεκτρολόγων, Κατεργασίας Ξύλου, η Επιτροπή Αγώνα Μισθωτών Τεχνικών και η Ομάδα Γυναικών Τεχνικών της ΟΓΕ οργανώνουν γιορτή την Κυριακή 16/12, στις 10 π.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος). Στην εκδήλωση, εκτός από τη θεατρική παράσταση, θα υπάρχουν δραστηριότητες και μικρά δώρα για τα παιδιά.

-- Το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής καλεί σε εκδήλωση την Κυριακή 23/12 στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ