Παρασκευή 9 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΥΕ
Παρουσιάζει έκδοση για την ΕΕ και το ΝΑΤΟ

Η ΕΕΔΥΕ διοργανώνει εκδήλωση - παρουσίαση της έκδοσης «ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ενωση: Εργαλεία του κεφαλαίου κατά των λαών», τη Δευτέρα 12 Νοέμβρη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα της ΟΓΕ (Βερανζέρου 1, 4ος όροφος, πλατεία Κάνιγγος). Η έκδοση διατίθεται από τα γραφεία της ΕΕΔΥΕ (Θεμιστοκλέους 48, Αθήνα) και από τις κατά τόπους Επιτροπές Ειρήνης σε όλη τη χώρα.

Στη Θεσσαλονίκη, η ίδια έκδοση θα παρουσιαστεί από την Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ) την Τετάρτη 14 Νοέμβρη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Θεσσαλονίκης «Κινηματογράφος Αλέξανδρος» (οδός Εθνικής Αμύνης 1).

Εκδηλώσεις Επιτροπών Ειρήνης σε Λάρισα και Βόλο

Στο πλαίσιο των δράσεών τους κατά των αμερικανοΝΑΤΟικών βάσεων και των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών στους οποίους εμπλέκεται και η χώρα μας, οι Επιτροπές Ειρήνης Λάρισας και Μαγνησίας οργανώνουν σήμερα Παρασκευή στις 7 μ.μ. εκδηλώσεις - συζητήσεις με θέμα «Ευρωατλαντικοί σχεδιασμοί στην περιοχή και η εμπλοκή της χώρας μας. Ανεπιθύμητες οι βάσεις των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ».

Στη Λάρισα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής Λάρισας (Πλατεία Ταχυδρομείου), με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και γενικό γραμματέα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ειρήνης (ΠΣΕ).

Στον Βόλο, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Παρκ» (Δεληγιώργη - Πολυμέρη), με ομιλητή τον Νίκο Παπαναστάση, αντισυνταγματάρχη ε.α., μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ