Τετάρτη 31 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Συνεχίζεται η γνωστή τακτική των χρυσαυγιτών

Συνεχίζεται η δίκη της ναζιστικής - εγκληματικής Χρυσής Αυγής, με την υπεράσπισή της να εξακολουθεί να χρονοτριβεί και να προσπαθεί να απαξιώσει τη διαδικασία, με την ανάγνωση πληθώρας άσχετων ουσιαστικά με το αντικείμενο της δίκης Ερωτήσεων και Επερωτήσεων των ναζιστών βουλευτών. Στις τελευταίες δικάσιμους διαβάζονται τα έγγραφα που προσκόμισε ο Ηλ. Κασιδιάρης, στέλεχος και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, τα οποία περιλαμβάνουν 45 κοινοβουλευτικές ομιλίες και 95 Επερωτήσεις. Επιπλέον, προσκομίζονται για ανάγνωση έγγραφα που αναφέρονται στη θέση του ΚΚΕ για τη Γενοκτονία των Ποντίων, την πρόσφατη εκδήλωση της Βουλής για τον Ν. Πλουμπίδη κ.ά.

Με αυτήν την τακτική επιχειρείται παράλληλα ο αποπροσανατολισμός από τα συντριπτικά ενοχοποιητικά στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι τώρα στη δίκη, τα οποία επιβεβαιώνουν τον χαρακτήρα της ναζιστικής - εγκληματικής οργάνωσης και αποδεικνύουν τα οργανωμένα εγκλήματά της.

Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν έγινε δεκτή χτες από το δικαστήριο η ένσταση των συνηγόρων πολιτικής αγωγής που αφορούσε τη μη ανάγνωση από το δικαστήριο συγκεκριμένων εγγράφων, άσχετων ουσιαστικά με το αντικείμενο της δίκης.

Προκαλεί επίσης το γεγονός, στο πλαίσιο της γενικότερης διγλωσσίας και υποκρισίας των ναζιστών, ότι ενώ έξω από το δικαστήριο τα υπόδικα στελέχη της «τα ρίχνουν» στο δικαστήριο, μιλώντας για παρωδία δίκης κ.λπ. και δηλώνοντας - σε μια πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας - πως κωλυσιεργεί, καθυστερεί και χρονοτριβεί επειδή «δεν υπάρχει περίπτωση καταδίκης» αφού δήθεν «δεν υπάρχουν στοιχεία», μέσα οι υπερασπιστές τους επιδίδονται σε «φιλοφρονήσεις» για τη διαδικασία!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ