Τετάρτη 3 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΚΑΡΦΟΥΡ - ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, DIA»
Θα τους πονέσει η ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Κάλεσμα στήριξης των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Σε αποφασιστική δράση και αγώνα για τη μαζική υποστήριξη των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε όλη τη χώρα, καλεί όλους τους εργαζόμενους το Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις «ΚΑΡΦΟΥΡ - ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, DIA». Γιατί «τα ψηφοδέλτιά της, είναι εκφραστής της απόφασής μας και της επιδίωξής μας να δημιουργήσουμε ένα μαζικό, ρωμαλέο και αποφασιστικό κίνημα αντιμετώπισης των συνεπειών της κρίσης. Θα είναι κάστρα αντίστασης και στο επίπεδο της περιφέρειας και του δήμου», υπογραμμίζει.

Οπως τονίζει στο κάλεσμά του το σωματείο «οι εκλογές αυτές είναι και πρέπει να αντιμετωπιστούν ως ένας αγώνας, συνέχεια των αγώνων που δώσαμε με απεργίες, με συλλαλητήρια, πικετοφορίες και καταλήψεις ενάντια σε αυτήν την αντιλαϊκή, φιλομονοπωλιακή βαρβαρότητα και πρέπει να είναι νικηφόρος για το ταξικό και γενικότερα το λαϊκό κίνημα. Εχουμε και εμείς ευθύνη αν οι επίσημοι και ανεπίσημοι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ εξασφαλίσουν ένα αποτέλεσμα που θα ερμηνευτεί ως πράσινο φως, για να συνεχίσουν και να δυναμώσουν την αντιλαϊκή θύελλα που έχουν εξαπολύσει. Μην ανεχόμαστε άλλο να μας κοροϊδεύουν ότι έρχονται καλύτερες μέρες. Καλύτερες μέρες έρχονται μόνο για τους εκμεταλλευτές μας. Για εμάς και τα παιδιά μας, σύνταξη στα 65 και τα 70, με μισθούς και συντάξεις πείνας».

Υπογραμμίζει, επίσης, ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να δώσουν απάντηση και στη ΝΔ «που θέλει να δείξει ότι ακόμα έχει την ικανότητα να εγκλωβίζει λαϊκές μάζες και ότι παραμένει απαραίτητος παίχτης στο δικομματικό παιχνίδι».

Και, μεταξύ άλλων, καταλήγει «το σωματείο μας, μας καλεί, χωρίς καμία ταλάντευση, να πάρουμε θέση. Να καταδικάσουμε αποφασιστικά τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και όλων των αναχωμάτων τους. Θα τους πονέσει η ψήφος μας μόνο αν δοθεί στους υποψήφιους της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε κάθε περιφέρεια και σε κάθε δήμο ενιαία».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ