Κυριακή 3 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Μεγάλες δυνατότητες να καλυφθούν όλα τα πλάνα

Στο 59,95% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου στην εκπνοή του Δεκέμβρη

Στην εκπνοή του πρώτου μήνα της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, το πανελλαδικό πλάνο που έχει θέσει η ΚΕ του Κόμματος έχει καλυφθεί κατά 59,95%, δημιουργώντας βάσιμες προσδοκίες ότι με τη σχεδιασμένη δουλειά και τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων, το τέλος του Γενάρη θα βρει τις Κομματικές Οργανώσεις με υπερκαλυμμένα τα πλάνα τους.

Η πλούσια δράση που αναπτύσσει το ΚΚΕ για το δίκιο των εργαζόμενων και του λαού, δίπλα και στην πρωτοπορία των αγώνων τους, η λύσσα με την οποία οι κυρίαρχες δυνάμεις του αστικού πολιτικού συστήματος προσπαθούν να χτυπήσουν το Κόμμα, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι κάθε συνδρομή από το υστέρημα των ανθρώπων του μόχθου για την ολόπλευρη ενίσχυση του ΚΚΕ, πιάνει πραγματικά τόπο.

Μπαίνοντας στο δεύτερο μήνα της Εξόρμησης, σε ό,τι αφορά στις Οργανώσεις Περιοχών, σταθερά πρώτη, από πλευράς κάλυψης του πλάνου, παραμένει η ΚΟ Πελοποννήσου με ποσοστό 83,28%. Στη δεύτερη θέση η ΚΟ Αθήνας με ποσοστό 66,87%. Στην τρίτη θέση η ΚΟ Πειραιά με ποσοστό 64,85%. Ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ Θεσσαλονίκης με ποσοστό 59%, Αττικής με 58,45%, Στερεάς - Εύβοιας με 57,11%, Αιγαίου με 55,60%, Κεντρικής Μακεδονίας με 55%, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με 50,60%, Κρήτης με 49,56%, Θεσσαλίας με 47,70%, Δυτικής Μακεδονίας με 46,52%, Εξωτερικού με 46% και Βορειοδυτικής Ελλάδας με 42,80%.


Η ΚΝΕ κάλυψε το πλάνο της σε ποσοστό 55%, ενώ οι ΚΟ «Ριζοσπάστη» και «902» κατά 41,71% και 46% αντίστοιχα.

Τα βραβεία της άμιλλας

Σε ό,τι αφορά τα βραβεία της άμιλλας που έχει ανακοινώσει η Γραμματεία της ΚΕ του ΚΚΕ, στην 1η Κομματική Οργάνωση Περιοχής θα απονεμηθεί η σημαία του Κόμματος, ενώ 20 πρωτοπόροι σύντροφοι θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα συμμετέχουν σε βραδιά διεθνιστικής αλληλεγγύης στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ναζίμ Χικμέτ». Το βραβείο για τη 2η Κομματική Οργάνωση θα είναι διήμερη επίσκεψη 50 πρωτοπόρων συντρόφων στη Λυκόραχη, στο Νεστόριο, στην προτομή του Πέτρου Κόκκαλη και στο Γράμμο.

Για την 3η Κομματική Οργάνωση θα διοργανωθεί διήμερη επίσκεψη 50 πρωτοπόρων συντρόφων στην Κέρκυρα, επίσκεψη - προσκύνημα στο Λαζαρέτο και στις φυλακές Κέρκυρας. Βραβείο θα απονεμηθεί και σε τέσσερις πρωτοπόρες ΚΟΒ (εργοστασιακή, κλαδική, εδαφική, χωριού), για το σύνολο των μελών τους. Το βραβείο θα είναι διήμερη επίσκεψη στο Γεντί-Κουλέ, στρατόπεδο Π. Μελά στη Θεσσαλονίκη, μετάβαση και διανυκτέρευση στο Λιτόχωρο Πιερίας και επίσκεψη στο Μουσείο στα Αμπελάκια Λάρισας.



Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ