Πέμπτη 24 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

ΑΣΤΕΓΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ: «Τη σκληρή εμπειρία της καθημερινότητας ενός αστέγου έζησε για μια παγωμένη νύχτα ο πρίγκηπας Ουίλιαμ (...) τον 27χρονο πρίγκηπα, πάντως, συνόδευε και ο γραμματέας του (...) η ομάδα κοιμήθηκε σε σλίπινγκ μπαγκ μέχρι τις 6 το πρωί και στη συνέχεια έκανε μια βόλτα στο Ουέστ Εντ για να μιλήσει σε αστέγους». (το θέμα στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ)

Η ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΝΤΕΝΙ: «Μια φορά και έναν καιρό λοιπόν ήταν η Κάρλα Μπρούνι και ένας 53χρονος άστεγος ονόματι Ντενί. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πρόσφατα στο Παρίσι - στο σικ 16ο διαμέρισμα - και έκτοτε τους ενώνει μια αταίριαστη φιλία που έγινε πρωτοσέλιδο στο γαλλικό Τύπο». (το θέμα επίσης στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ)

ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ: «Καταπλακωμένο από σκουπίδια βρέθηκε χθες το πρωί στον ΧΥΤΑ Ανω Λιοσίων το πτώμα 25χρονου Αθίγγανου ρακοσυλλέκτη από υπαλλήλους που πραγματοποιούσαν εργασίες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 25χρονος καταπλακώθηκε καθώς έψαχνε μέσα στα σκουπίδια, ενώ ο θάνατός του προήλθε από ασφυξία». (κι αυτή η είδηση στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ)

ΟΙ «ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ»: «Απόβαση στη Σάμο έκαναν χθες συνολικά 135 λαθρομετανάστες που έφτασαν με τρεις καραβιές από τα απέναντι τουρκικά παράλια». (στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ)

ΤΟ ΠΑΡΤΙ: «Με την ιστορία στα Τέμπη καταπλακώθηκαν και τα ΜΜΕ (...) διότι όπως και να το κάνουμε έχουν σχέση με τους εργολάβους του έργου (...) ύστερα από λίγες ημέρες το θέμα εξαφανίστηκε (...) όταν λέμε ελίτ των εργολάβων εννοούμε τις έξι μεγάλες εταιρείες που αποτελούν τους μετόχους της "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου (...) και συγκεκριμένα: τη HOCHTIEF (...) την ΑΚΤΩΡ (...) το ερώτημα είναι ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο (...) το μόνο σίγουρο είναι ότι το "πάρτι" τώρα αρχίζει». (το θέμα στο ΠΟΝΤΙΚΙ)


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ