Σάββατο 19 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Μετανάστες - «μικρόβια»!

«Σε συνεργασία με την εταιρεία (...) ο Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Αστυνομικών προμηθεύτηκε και διένειμε στα μέλη του 2.500 μπουκάλια με ειδικό αντισηπτικό - αντιβακτηριαδιακό τζελ, απαραίτητο για καθημερινή χρίση των Μάχιμων Αστυνομικών! Γιατί η καθημερινή συναναστροφή με αλλοδαπούς αλλά και κάθε είδους παραβάτες του νόμου κρύβει κινδύνους. Η χορηγία της (...) καταδεικνύει την αγάπη ιδιωτών για το έργο των απλών μάχιμων αστυνομικών».

*

Πρώτον, το παραπάνω κείμενο στάλθηκε χτες στον «Ρ» υπό μορφή ηλεκτρονικού μηνύματος.

Δεύτερον, το δημοσιεύουμε διατηρώντας τη μορφή και την ορθογραφία με την οποία μας απεστάλη.

Τρίτον, το email συνοδεύεται από φωτογραφία δύο αστυνομικών με τον γενικό διευθυντή πωλήσεων της συγκεκριμένης εταιρείας (το όνομα της οποίας είναι στη διάθεση της εφημερίδας).

*

Ποιο είναι, τώρα, το συμπέρασμα:

Οτι χτες,

και μάλιστα ανήμερα (!) της Παγκόσμιας Μέρας για τους Μετανάστες,

κάποιοι θεώρησαν σκόπιμο να διαφημίσουν αφενός την πολιτιστική και συνδικαλιστική τους δραστηριότητα και αφετέρου το αίσθημα της «εταιρικής κοινωνικής ευθύνης» από την οποία διέπονται.

Αλλά πώς το έκαναν αυτό;

Ανακοινώνοντας ότι στη συναναστροφή τους με τους μετανάστες, το απαραίτητο ...εφόδιο είναι τα αντισηπτικά και τα αντιβακτηριαδιακά τζελ!

Ανήμερα της Παγκόμιας Μέρας για τους Μετανάστες, δηλαδή, μας πληροφόρησαν ότι οι μετανάστες αντιμετωπίζονται περίπου σαν «μικρόβια»!

«Εύγε», λοιπόν! Και για την ανθρωπιά τους και για την ...καθαριότητα την οποία εκπροσωπούν.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ