Πέμπτη 15 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Οι Κομματικές Οργανώσεις ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ και η ΚΝΕ διοργανώνουν συγκεντρώσεις σε σχολές πανεπιστημίων και ΤΕΙ της Αθήνας. Το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων είναι το εξής:

Σήμερα Πέμπτη 15 Οκτώβρη

-- Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα, θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη ΣΕΛΕΤΕ, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα 203, θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Στην Ιατρική, στις 2 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο ΠΑΘ.ΑΝ., θα μιλήσει ο Βίκτωρας Θωμόπουλος, μέλος του Γραφείου της Αχτίδας ΑΕΙ - ΤΕΙ Ερευνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Τρίτη 20 Οκτώβρη

-- Στη Φιλοσοφική, στις 12 το μεσημέρι, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στα Παιδαγωγικά Τμήματα, στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα Παϊδούση, θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στην ΑΣΟΕΕ, στη 1 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο Γ, θα μιλήσει ο Γιάννης Πάτσης, γραμματέας της Αχτίδας ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Στα ΤΕΦΑΑ, στις 2 μ.μ., θα μιλήσει ο Θοδωρής Λιάπης, υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τετάρτη 21 Οκτώβρη

-- Στο ΤΕΙ Πειραιά, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο Χατζηνικολάου, θα μιλήσει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στη Φυσικομαθηματική, στις 2 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ