Τρίτη 1 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Στοχοπροσήλωση στην αντιλαϊκή πολιτική...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ την κυβέρνηση! Οι άνθρωποι - όπως δηλώνουν - είναι απορροφημένοι στην δουλειά, δηλαδή το κυβερνητικό έργο και κάθε λίγο κάποιος τους σκουντάει στον ώμο και τους ρωτάει αν θα γίνει ανασχηματισμός ή εκλογές...

Μα καλά δεν βλέπουν ότι είναι απασχολημένοι; Δεν κατανοούν ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο να καλυτερεύουν την ζωή του πολίτη, να ενισχύουν την εθνική οικονομία και γενικώς να βάζουν τα πράγματα σε τάξη;

Αγανάκτησαν οι άνθρωποι. Είναι οι μόνοι που δουλεύουν σε αυτή την χώρα κι έχουν τη ατυχία να περιστοιχίζονται από αργόσχολους που «παίζουν» με την πολιτική ζωή...

Για να καταλάβετε πόση δουλειά έχουν, μέσα στην τελευταία βδομάδα κατάφεραν να «περάσουν» ένα νομοσχέδιο για να μας φακελώνουν όλους για λογαριασμό των Αμερικανών, ένα άλλο για να διευκολύνουν το ΝΑΤΟ και ένα τρίτο για να υπονομεύσουν την μονιμότητα στο δημόσιο.

Κι αυτά χωρίς να υπολογίσουμε τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στον τομέα κατάσβεσης πυρκαγιών, όπου η οργάνωση ήταν απαράμιλλη και ήδη προηγμένες χώρες ζητούν το επιχειρησιακό τους σχέδιο για να το αντιγράψουν.

Αν δεν είναι αυτή παραγωγικότητα τότε τι άλλο μπορεί να είναι! Οπότε μην τους ενοχλείτε και μην τους ταράζετε...

ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ η έρευνα που είδαμε δημοσιευμένη για τις θερμοκρασίες στην Αθήνα το καλοκαίρι. Στην Πατησίων - λέει - η θερμοκρασία στην άσφαλτο φτάνει τον Ιούλη, τους ...66 βαθμούς Κελσίου. Λίγο ακόμη και τηγανίζεις αυγό!

Αυτά λόγω των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένη η Αθήνα, που την κάνουν λίγο - πολύ μια τεράστια ...κατσαρόλα 6 εκατομυρίων κατοίκων. Τόσο εξαιρετικές οι συνθήκες.

Εν' ολίγοις αφού ...το βγάλαμε κι αυτό το καλοκαίρι, πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί γιατί όσο περνά ο καιρός τα πράγματα γίνονται χειρότερα.


Παπαγεωργίου Βασίλης

Γιατί για χώρους πρασίνου σ' αυτή την πόλη καλύτερα να μην το συζητήσουμε. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ