Τετάρτη 29 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Προβοκατόρικη επίθεση

Ανακοίνωση - καταγγελία της ΚΟ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ

Προβοκατόρικη επίθεση, από δήθεν «αντιεξουσιαστές», έγινε χτες στα κεντρικά γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης. Γύρω στις 7.30 με 8 το βράδυ, ομάδα αποτελούμενη απο περίπου είκοσι πέντε άτομα έκανε προσπάθεια να γράψει υβριστικά συνθήματα και να κολλήσει αφίσες στην είσοδο των κεντρικών γραφείων της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Στη συνέχεια, επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτίριο, χωρίς, όμως, να τα καταφέρουν.

Η ΚΟΘ του ΚΚΕ, με ανακοίνωσή της, «καταγγέλλει στους εργαζόμενους, στη νεολαία, στο λαό της πόλης την προβοκατόρικη επίθεση των καθ' όλα γνωστών και καθόλου αγνώστων, δήθεν αντιεξουσιαστών στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος».

«Για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες προκλητικά προσπαθούν να γράψουν υβριστικά συνθήματα στην είσοδο των γραφείων του ΚΚΕ και σήμερα έφτασαν στο σημείο να προσπαθήσουν να εισβάλουν στο κτίριο. Πράγμα, που με την καθοριστική παρέμβαση των μελών του Κόμματος που βρίσκονταν στα γραφεία δεν έγινε κατορθωτό», σημειώνει η ΚΟΘ.

Η ΚΟΘ του ΚΚΕ καλεί όλο το λαό, κάθε καλοπροαίρετο εργαζόμενο, τη νεολαία «να βγάλει συμπεράσματα για το ρόλο και την αποστολή που έχουν χρεωθεί αυτές οι λεγόμενες αντιεξουσιαστικές ομάδες, που μοναδικό τους στόχο έχουν το οργανωμένο ταξικό - λαϊκό κίνημα, το ΚΚΕ.

Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που το ΚΚΕ, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα βρίσκεται σε εγρήγορση και κινητοποιήσεις, βρίσκεται μπροστά στην οργάνωση των αγώνων των εργαζομένων ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, στις απολύσεις, στις ελαστικές μορφές απασχόλησης, στην κατάργηση των Βαρέων και Ανθυγιεινών, ο στόχος τους είναι προφανής».

«Τέτοιου είδους ενέργειες σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να φοβίσουν τους κομμουνιστές, το μαζικό - λαϊκό κίνημα», τονίζει η ΚΟΘ του ΚΚΕ και απευθύνει μαζικό κάλεσμα στην εργατική τάξη, στα φτωχά λαϊκά στρώματα και τη νεολαία, στο συλλαλητήριο του ταξικού κινήματος, αύριο Πέμπτη 30 Ιούλη, 7 και μισή το απόγευμα, στο Αγαλμα Βενιζέλου, ενάντια στην προσπάθεια κατάργησης των Βαρέων και Ανθυγιεινών και στους αγώνες που έρχονται.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ