Παρασκευή 17 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ - ΛΑ.Ο.Σ.
Πρωτομάστορες στην αντιΚΚΕ εκστρατεία

Οι χτεσινές δηλώσεις εκπροσώπων των δυο κομμάτων επιβεβαίωσαν μέχρι κεραίας τα όσα κατήγγειλε στην προχτεσινή συνέντευξη Τύπου το ΚΚΕ

Οι αδιάρρηκτοι δεσμοί που οικοδομεί το ΚΚΕ με τους εργαζόμενους και το λαό μέσα και από την οικονομική ενίσχυση είναι αυτό που ενοχλεί πραγματικά το κεφάλαιο και τα κόμματά του
Οι αδιάρρηκτοι δεσμοί που οικοδομεί το ΚΚΕ με τους εργαζόμενους και το λαό μέσα και από την οικονομική ενίσχυση είναι αυτό που ενοχλεί πραγματικά το κεφάλαιο και τα κόμματά του
Συνέχεια στη συκοφαντική επίθεση κατά του ΚΚΕ με αιχμή τα οικονομικά του Κόμματος δίνουν ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ., επιβεβαιώνοντας περίτρανα τον πρωταγωνιστικό ρόλο που από κοινού διαδραματίζουν στο πλαίσιο της επίμονης, όσο και μάταιης προσπάθειας του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου να πλήξει το Κόμμα και να παρέμβει στη διαμόρφωση της στρατηγικής του.

Σχολιάζοντας τη χτεσινή συνέντευξη Τύπου της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για την αποκλειστική χρηματοδότηση των κομμάτων από το κράτος, οι εκπρόσωποι Τύπου των δυο κομμάτων επιβεβαίωσαν μέχρι κεραίας αυτό που η Αλέκα Παπαρήγα σημείωσε εισαγωγικά στη συνέντευξη. Οτι δηλαδή «ενεργητικός φορέας της πολιτικής επίθεσης (σ.σ. σε βάρος του ΚΚΕ) αναδεικνύονται η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, με τη βοήθεια του εταίρου ΛΑ.Ο.Σ., με την ανοχή της ΝΔ, η οποία επιχαίρει που άλλος κάνει τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό του συστήματος».

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Μαρία Καρακλιούμη ισχυρίστηκε ότι το ΚΚΕ δεν έχει τοποθετηθεί με όρους σοβαρότητας στις προτάσεις που έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ για τη διαφάνεια στα οικονομικά των κομμάτων. Προφανώς, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έχει στο νου της τα «διπλά βιβλία», την εισροή μαύρου χρήματος από τα μονοπώλια όπως της «Ζήμενς» στα κομματικά ταμεία, τη μετατροπή των μελών και φίλων των κομμάτων σε «πελάτες» των τραπεζών και άλλα παρόμοια μέτρα που εφαρμόζει το ΠΑΣΟΚ στη διαχείριση των οικονομικών του.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. Κ. Αιβαλιώτης επιβεβαιώνοντας περίτρανα για πολλοστή φορά ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. μπορεί να υπάρξει πολιτικά παρά μόνο μέσα από την προβοκάτσια, τη λάσπη και την αντιΚΚΕ επίθεση, σχολίασε: «Η κ. Παπαρήγα, η οποία εκπροσωπεί το Κόμμα του κεφαλαίου, με τις περισσότερες επιχειρήσεις από κάθε άλλο γνωστό Κόμμα στην Ευρώπη, πιστεύει ότι είναι υπεράνω ελέγχου». Επιπλέον, με θρασύτατο τρόπο υποστήριξε ότι «το ΚΚΕ χρωστά μια συγγνώμη στον ελληνικό λαό επί πολλές δεκαετίες».

Επίθεση κατά του ΚΚΕ εξαπέλυσε ο ΛΑ.Ο.Σ. και από το βήμα της Βουλής. Κατά τη διάρκεια συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης ο βουλευτής του Αστέριος Ροντούλης σχολίασε την προχτεσινή συνέντευξη της Α. Παπαρήγα, υποστηρίζοντας ότι «την ενοχλεί το συνεχώς διευρυνόμενο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Ομως είναι άλλο το να κατανοούμε τον κίνδυνο που νιώθει ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα θα χάσει την τρίτη θέση στο πολιτικό σύστημα και άλλο η έκφραση εμπάθειας».

Αμεση και πληρωμένη ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου που σχολίασε πως «ως Κόμμα έχουμε πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε από το Συναγερμό. Μας ενδιαφέρει οι εργαζόμενοι να σπάσουν τις αλυσίδες τους. Και βεβαίως θα ήταν πολύ πιο υποβαθμισμένη η όποια κριτική θα κάναμε, αν δεν του είχε ανατεθεί και δεν είχε αναλάβει το ρόλο του λαγού σ' αυτό που του έχουν αναθέσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δηλαδή στη συκοφαντική επίθεση απέναντι στο ΚΚΕ».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Βρώμικη πληρωμή...(2011-11-12 00:00:00.0)
Βρώμικη σύμπραξη με στόχο το κίνημα(2010-05-18 00:00:00.0)
Η αντιΚΚΕ επίθεση ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ για την πλουτοκρατία και τα κόμματά της(2008-07-18 00:00:00.0)
Η προπαγάνδα μας, ενοχλεί πολύ και τα δύο κόμματα εξουσίας(2007-06-09 00:00:00.0)
Το ΚΚΕ δεν παζαρεύει πίσω απ' τις πλάτες του λαού!(2007-05-30 00:00:00.0)
Συνεχίζεται η άθλια επίθεση σε βάρος του ΚΚΕ(2006-05-26 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ