Παρασκευή 26 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζεται η άθλια επίθεση σε βάρος του ΚΚΕ

Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με δηλώσεις τους συμμετέχουν στην προβοκατόρικη και συκοφαντική επίθεση εναντίον του ΚΚΕ, καταγγέλλοντας την υπόγεια τάχα συνεργασία ΝΔ και ΚΚΕ. Χτες τη «σκυτάλη» πήρε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος δεν περιορίστηκε μόνο στην αντιΚΚΕ προπαγάνδα, αλλά χρησιμοποιώντας ψεύδη έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι «έχει αποφασιστεί συνεργασία του ΚΚΕ με παρατάξεις της ΝΔ».

Μάλιστα στη συντονισμένη επιχείρηση, που από τη συχνότητα της επανάληψης των δηλώσεων των στελεχών του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι καθοδηγείται απευθείας από τη «Χαριλάου Τρικούπη», ο Α. Τσοχατζόπουλος υιοθέτησε χτες και τις προσωπικές επιθέσεις προς την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Την ίδια στιγμή που η Αλ. Παπαρήγα στις προχτεσινές της δηλώσεις κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να σταματήσει τη «συκοφαντία» και να μη χρησιμοποιεί «αθέμιτα μέσα» στην πολιτική αντιπαράθεση, ο Α. Τσοχατζόπουλος ισχυρίστηκε ότι η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ «μερικές φορές καταφεύγει σε ακραίες θέσεις» που «δεν της ταιριάζουν».

Εντελώς προβοκατόρικα ο Α. Τσοχατζόπουλος και ενώ η Αλ. Παπαρήγα κάλεσε χτες σε όλους τους τόνους τα λαϊκά στρώματα και στους δυο γύρους των εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να «μαυρίσουν» τα ψηφοδέλτια που εκφράζουν τα δύο κόμματα εξουσίας», σε ρόλο κοινού συκοφάντη υποστήριξε ότι η δήθεν συνεργασία είναι «επιλογή της (σ.σ. της Αλ. Παπαρήγα) και έχει την ευθύνη να το πει». Είναι φανερό ότι όσο η κριτική του ΚΚΕ απέναντι στους εκπροσώπους του δικομματισμού θα εντείνεται και οι κομμουνιστές θα καλούν το λαό να καταδικάσει τα δυο κόμματα στις τοπικές εκλογές, το ύπουλο πολιτικό παιχνίδι δε θα έχει κανένα κανόνα...

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Α. Τσοχατζόπουλου, όπως και ανάλογες προηγούμενες της Α. Διαμαντοπούλου και του Μ. Παπαϊωάννου, βρήκαν βήμα έκφρασης μέσα από το ραδιόφωνο του ΣΥΝ «Στο Κόκκινο», κάτι που αποδεικνύει περίτρανα ότι στη συκοφαντική επίθεση συμμετέχει και η ηγεσία του ΣΥΝ, η οποία μάλιστα φαίνεται ότι δίνει συγκεκριμένες κατευθύνσεις για να συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς και χωρίς ανάπαυλα η αντιΚΚΕ επίθεση από το συγκεκριμένο σταθμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ