Τρίτη 18 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κάλεσμα για συνέχιση της αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους

Την αλληλεγγύη που έχουν εκφράσει έμπρακτα στους πυρόπληκτους σωματεία και φορείς χαιρετίζει το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής και καλεί σε συνέχιση της προσπάθειας.

«Επειδή τα φώτα σιγά σιγά αρχίζουν και σβήνουν, και οι πυρόπληκτοι μένουν μόνοι με τα τεράστια προβλήματά τους, ως Εργατικό Κέντρο δηλώνουμε ότι θα σταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα τους. Για το λόγο αυτό, καλούμε για μια ακόμα φορά τους φορείς του εργατικού κινήματος να δείξουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους στους πυρόπληκτους που δοκιμάζονται, και από την ανυπαρξία των κρατικών δομών», σημειώνει στην ανακοίνωσή του. Υπογραμμίζει ακόμα πως το επόμενο διάστημα θα εντείνει τις παρεμβάσεις «προς την κυβέρνηση, την Περιφέρεια και τις τοπικές δημοτικές αρχές, για την ανακούφιση των πυρόπληκτων», καλώντας στον αγώνα όλο το λαό της περιοχής.

Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης γίνεται καθημερινά στο Στέκι Αλληλεγγύης (Λεωφόρος Μαραθώνος 33) κατά τις νέες ώρες λειτουργίας του (10 π.μ. - 1 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 μ.μ.).

Τα είδη που χρειάζονται άμεσα είναι τα παρακάτω: Νερό (μικρά μπουκάλια), όσπρια, ζυμαρικά, ντοματοπολτοί, καφέ, ζάχαρη, χυμοί, γάλα διαρκείας, ελαιόλαδο, χαρτί (κουζίνας, υγείας). Πετσέτες και κουβέρτες. Είδη υγιεινής (σαπούνι) και καθαριότητας (σφουγγάρια, απορρυπαντικά, σκούπες, φαράσια, σφουγγαρίστρες, σακούλες σκουπιδιών). Επίσης, μάσκες πολλαπλών χρήσεων, μεταλλικά φαράσια, τσουγκράνες, λάστιχα, ψαλίδια κήπου, λάμπες απλές Ε27 και ντουί.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ