Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ωρα Ευρωπαϊκού για την Εθνική νέων γυναικών

Στη ρότα των φετινών διεθνών επιτυχιών του ελληνικού πόλο, με 7 μετάλλια μέχρι στιγμής, θέλει να «ταξιδέψει» και η Εθνική ομάδα νέων γυναικών (Κ19) συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας από 9 έως 16 Σεπτέμβρη. Η ελληνική ομάδα αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα για την Πορτογαλία, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Στέφανο Λέανδρο να έχει επιλέξει 13 παίκτριες για να συγκροτήσουν την αποστολή.

Αυτές είναι οι: Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ειρήνη Νίνου, Ελένη Κανετίδου, Βασιλική Δούλη, Ιουλία Κοντονή, Εμμανουέλα Αρχοντάκη, Αναστασία Λούδη, Μαρίνα Κοτσώνη, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελένη Ελληνιάδη, Ελένη Αντωνιάδη, Ελένη Γρηγοροπούλου.

Η Ελλάδα συμμετέχει στον Δ' όμιλο της 1ης φάσης, με αντιπάλους τις Ρωσία, Τουρκία και Ρουμανία. Σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής, οι νικητές των 4 ομίλων της 1ης φάσης προκρίνονται απευθείας στα προημιτελικά, ενώ οι 2ες και 3ες ομάδες κάθε ομίλου θα παίξουν αγώνες μπαράζ για τις άλλες τέσσερις θέσεις της οκτάδας, διασταυρωμένες χιαστί (π.χ. 2Α - 3Β κ.ο.κ.). Φυσικά, αρχικός στόχος της Εθνικής είναι η πρωτιά και η απευθείας παρουσία στα προημιτελικά, ώστε να αποφύγει τον πρόσθετο αγώνα.

  • Το πρόγραμμα της Εθνικής: (9/9 - 15.00) Ελλάδα - Τουρκία, (10/9 - 16.30) Ελλάδα - Ρωσία, (11/9 - 12.00) Ελλάδα - Ρουμανία.
  • Οι άλλοι όμιλοι: (Α') Ισπανία, Ιταλία, Τσεχία, Βουλγαρία, (Β') Ουγγαρία, Βρετανία, Ισραήλ, Σλοβακία, (Γ') Ολλανδία, Πορτογαλία, Γερμανία, Γαλλία.

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org