Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης

-- Εκδήλωση προς τιμήν των πεσόντων αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας διοργανώνει την Κυριακή 12 Αυγούστου ο Σύλλογος των Απανταχού Σαϊδονιτών, σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο της Σαϊδόνας στο δήμο Δυτικής Μάνης. Η εκδήλωση θα γίνει στις 11 π.μ., στο χώρο του μνημείου στη Σαϊδόνα Μεσσηνίας.

-- Το Παράρτημα Χανίων της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 12 Αυγούστου, στις 7 μ.μ., στο Κατσωματάδο Κισσάμου (στο δρόμο για Ελαφονήσι, στο χώρο του μνημείου) για τη μάχη και το συντριπτικό χτύπημα που έδωσε ο ΕΛΑΣ στη Σήραγγα Τοπολίων ενάντια στους φασίστες Γερμανούς.

-- Εκδήλωση τιμής στη μνήμη του Καπετάν Αγραφιώτη (Μπότση Βασίλη) και των άλλων Καστανιωτών αγωνιστών που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για τις ιδέες και τα ιδανικά του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, οργανώνει το Παράρτημα Καρδίτσας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ τη Δευτέρα 13 Αυγούστου, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Καστανιάς Καρδίτσας.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org