Τρίτη 3 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2-1
Στους ρυθμούς του Καβάνι

Οντας πολύ καλύτερη επιθετικά και κυρίως στο τελειώματα των φάσεων, η Ουρουγουάη νίκησε με 2-1 την Πορτογαλία και προκρίθηκε στα προημιτελικά, με μπροστάρη τον Καβάνι, που πέτυχε και τα δύο γκολ (7', 62'). Η δε Πορτογαλία, με εγκλωβισμένο το μεγάλο της «όπλο» της, Κριστιάνο Ρονάλντο, ελέω της άψογης αμυντικής λειτουργίας των Ουρουγουανών, παρότι είχε την κατοχή της μπάλας δεν απείλησε ιδιαίτερα, με μόνη εξαίρεση τη φάση του γκολ με το οποίο ισοφάρισε στο 55', με κεφαλιά του Πέπε μετά από εκτέλεση κόρνερ. Μετά τον αγώνα οι Ιβηρες εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία, με τον τεχνικό της ομάδας Φερνάντο Σάντος να φωνάζει για τη μη χρησιμοποίηση του VAR σε κομβικές φάσεις προς το τέλος της αναμέτρησης.

Τη χαρά της νίκης για τη «Σελέστε» μετρίασε η αποχώρηση του τραυματία Καβάνι, που θεωρείται αμφίβολος για τον προημιτελικό της Παρασκευής με την Γαλλία.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Κάσερες, Χιμένες, Γκοδίν, Λασάλτ, Τορέιρα, Νάντες (81' Σάντσες), Βεσίνο, Μπεντανκούρ (63' Ροντρίγκες), Καβάνι (74' Στουάνι), Σουάρες.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πατρίσιο, Περέιρα, Πέπε, Φόντε, Γκερέιρο, Μπερνάντο Σίλβα, Αντριέν Σίλβα (65' Κουαρέσμα), Καρβάλιο, Ζοάο Μάριο (85' Φερνάντες), Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκέντες (74' Αντρέ Σίλβα).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ