Τρίτη 3 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΜΕΞΙΚΟ 2-0
Χωρίς προβλήματα στα προημιτελικά

Τη δυναμική της ως διεκδικήτριας του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνέχισε να επιβεβαιώνει η Βραζιλία. Η «Σελεσάο» νίκησε σχετικά άνετα το Μεξικό με 2-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Για άλλη μια φορά οι Βραζιλιάνοι έριξαν το βάρος στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας (βλ. να μη δεχτούν γκολ) και πήραν όσο το δυνατόν λιγότερα ρίσκα στην επίθεση. Και πάλι, όμως, πήραν αυτό που ήθελαν, «χτυπώντας» στο β' ημίχρονο, αρχικά με τον Νεϊμάρ στο 51', ενώ τη νίκη «σφράγισε» ο Φιρμίνο στο 88'. Οι Μεξικανοί από την πλευρά τους ήταν καλύτεροι στο α' ημίχρονο, όπου παρουσιάστηκαν πιο δραστήριοι επιθετικά και πίεσαν, αλλά φανέρωσαν αδυναμίες στο τελείωμα των φάσεων που δημιούργησαν, ενώ στην επανάληψη δεν βρήκαν απαντήσεις στην αγωνιστική άνοδο των Βραζιλιάνων.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Αλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Φελίπε Λουίζ, Γουίλιαν (90' Μαρκίνιος), Παουλίνιο (80' Φερναντίνιο), Κασεμίρο, Νεϊμάρ, Κουτίνιο (86' Φιρμίνο), Ζεσούς.

ΜΕΞΙΚΟ: Οτσόα, Αλβαρες (55' Ντος Σάντος), Αγιάλα, Σαλσέδο, Γκαγιάρδο, Ερέρα, Μάρκες (46' Λαγιούν), Γκουαρδάδο, Κάρλος Βέλα, Λοσάνο, Ερνάντες (60' Χιμένες).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ