Τετάρτη 20 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ
Πληθαίνουν οι πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του δεκαήμερου αγωνιστικής δράσης

Πολύμορφες πρωτοβουλίες ξεδιπλώνουν Αγροτικοί Σύλλογοι και Ομοσπονδίες, στο πλαίσιο της απόφασης της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για δεκαήμερο πανελλαδικής αγωνιστικής δράσης.

Μεταξύ άλλων:

  • Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων οργανώνει κινητοποίηση σήμερα Τετάρτη στα δικαστήρια της πόλης, όπου δικάζεται ο πρόεδρός της για κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε το Πάσχα του 2013 στο κεντρικό κατάστημα της «Μαρινόπουλος». Αμέσως μετά, στις 11 π.μ., θα προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Αντιπεριφέρεια Χανίων. Στις 29/6 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εφορία Χανίων.
  • Σήμερα Τετάρτη στη Λέσβο θα πραγματοποιηθεί παναγροτικό συλλαλητήριο, στην Επάνω Σκάλα Μυτιλήνης (πλατεία ΙΚΑ) στις 11.30 π.μ.
  • Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας πραγματοποιεί κινητοποίηση στα γραφεία της ΔΕΗ στη Λαμία στις 27/6, ενάντια στις υψηλές χρεώσεις ρεύματος και στις απειλές διακοπών σε αγροτικές παροχές λόγω χρεών. Στις 4/7 θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση στην Περιφέρεια, όπου μαζί με το συνολικό πλαίσιο αιτημάτων θα τεθούν ζητήματα όπως η αγροτική οδοποιία, τα δίκτυα ύδρευσης, η δακοκτονία κ.ά.
  • Στο Ηράκλειο, θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση στον κόμβο των Πεζών στις 30/6, ως κορύφωση του δεκαήμερου δράσης.
  • Μετά από μαζική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΟΑΣΠΠ) στη Μεσσηνία, αποφασίστηκε το παρακάτω πρόγραμμα κινητοποιήσεων: Στις 22/6, στις 9.30 π.μ., κινητοποίηση στο δημαρχείο στην Πύλο. Στις 25/6, στις 10 π.μ., κινητοποίηση στα Δικαστήρια Καλαμάτας. Στις 4/7, στις 9.30 π.μ., συμμετοχή στην παμπελοποννησιακή κινητοποίηση της ΟΑΣΠΠ στην Τρίπολη (σταθμός ΟΣΕ).
  • Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Νομού Αργολίδας διοργανώνει στις 22/6, στις 10.30 π.μ., κινητοποίηση στην Αντιπεριφέρεια Αργολίδας στο Ναύπλιο, και στις 27/6, στις 10 π.μ., κινητοποίηση στην εφορία Αργους. Καλεί επίσης στην παμπελοποννησιακή κινητοποίηση της ΟΑΣΠΠ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ