Τετάρτη 30 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Εκαναν την απεργία... δίωρη στάση εργασίας

Σε... δίωρη στάση εργασίας μετέτρεψε την πανελλαδική πανεργατική απεργία η πλειοψηφία του Σωματείου στην «Coca-Cola 3E» στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Σωματείου, στέλεχος της ΠΑΣΚΕ, είναι παράλληλα και οργανωτικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, στη συνεδρίαση της διοίκησης του οποίου είχε ψηφίσει υπέρ της 24ωρης απεργίας. Από το Εργατικό Κέντρο μέχρι το επιχειρησιακό Σωματείο όμως, η απεργία έγινε δίωρη στάση εργασίας...

Θυμίζουμε ότι η πλειοψηφία της διοίκησης του επιχειρησιακού σωματείου είχε πάρει απόφαση και ενάντια στην απεργία του κλάδου τον περασμένη Μάρτη για τις ΣΣΕ, με πολλούς εργαζόμενους να απεργούν τελικά με βάση την απόφαση της Ομοσπονδίας και του κλαδικού Σωματείου.

Με ανακοίνωσή της, η «Αγωνιστική Ενότητα» καλεί τους εργαζόμενους να προσπεράσουν και αυτήν τη φορά τα εμπόδια που βάζει ο εργοδοτικός συνδικαλισμός και να πάρουν μέρος στη σημερινή απεργία. «Οι πλειοψηφίες στις συνδικαλιστικές οργανώσεις ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ βρίσκονται απέναντι από τις ανάγκες των εργαζομένων, απόντες από τις αγωνίες και τις διεκδικήσεις τους», τονίζει στην ανακοίνωσή της, προσθέτοντας πως «στην ίδια ρότα του εργοδοτικού συνδικαλισμού κινείται και η πλειοψηφία του Σωματείου».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ