Σάββατο 12 Μάη 2018 - Κυριακή 13 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Διαδηλώνουν την Τρίτη οι συνταξιούχοι της Αττικής

Με νέα συγκέντρωση, την Τρίτη 15/5, στις 10 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών, συνεχίζουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΤΑ, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ και ΠΣ Δικηγόρων τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στις αντισυνταξιουχικές - αντιασφαλιστικές πολιτικές της κυβέρνησης και των προκατόχων της.

Οι συνταξιούχοι απαιτούν: Να μη γίνει κανένας επανυπολογισμός και καμία μείωση με την «προσωπική διαφορά» στις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις. Κατάργηση του νόμου 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου). Οχι στη μείωση του αφορολόγητου και την περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων και του ΕΚΑΣ. Διεκδικούν ό,τι τους έχει αφαιρεθεί από όλο το αντισυνταξιουχικό - αντιασφαλιστικό νομικό πλαίσιο που ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις. Να αποδοθούν άμεσα, χωρίς αιτήσεις, δικαστήρια και προαπαιτούμενα, όσα η κυβέρνηση αυθαίρετα παρακρατεί σε κύριες - επικουρικές συντάξεις και στην εισφορά αλληλεγγύης. Να μην περάσουν τα καταστροφικά νέα μέτρα της 4ης «αξιολόγησης». Να καταργηθεί ο νόμος για τους πλειστηριασμούς.

Σε άλλες πόλεις

Κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις συνταξιούχων έχουν επίσης προγραμματιστεί στις παρακάτω πόλεις: Κέρκυρα, την Τρίτη 15/5, στις 10.30 π.μ., στο ΙΚΑ. Λαμία, την Τετάρτη 16/5, στις 10.30 π.μ., στην εφορία. Χαλκίδα, την Πέμπτη 17/5, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Αγοράς. Πύργος, την Πέμπτη 17/5, στις 10 π.μ., στην πλατεία ΟΤΕ. Καβάλα, την Τρίτη 22/5, στις 11 π.μ., στην πλατεία Καπνεργάτη.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org