Τετάρτη 25 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΟΥ
Αγωνιστικά «υποδέχονται» την «αναπτυξιακή» φιέστα της κυβέρνησης

Αγωνιστική «υποδοχή» ετοιμάζει το Εργατικό Κέντρο Λέσβου στην «αναπτυξιακή» φιέστα που στήνει η κυβέρνηση στις 2 και 3 Μάη, στη Μυτιλήνη, όπου θα πραγματοποιηθεί το «14ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο».

Το αγωνιστικό ραντεβού για το συλλαλητήριο έχει δοθεί για την Πέμπτη 3 Μάη στις 5 μ.μ., στην πλατεία Σαπφούς. «Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έρχεται ουσιαστικά να προωθήσει τα συμφέροντα του κεφαλαίου και των μονοπωλίων στην περιοχή μας, στο Βόρειο Αιγαίο (...) Απαντάμε και οργανώνουμε την αντίστασή μας, την πάλη μας ενάντια στους σχεδιασμούς τους», σημειώνει το Εργατικό Κέντρο.

«Η κυβέρνηση να ψάξει αλλού για κομπάρσους», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του και το Εργατικό Κέντρο Σάμου, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να γίνει θιασώτης στην «αναπτυξιακή» φιέστα κυβέρνησης και Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Το ΕΚ Σάμου στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι «η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα των εργαζομένων των νησιών μας, αφού η ίδια τα δημιούργησε», και σημειώνει ότι «δεν έχουμε κανένα λόγο να συμμετάσχουμε σε κεκλεισμένων των θυρών συναντήσεις με "αντιπροσωπεία απ' το Μαξίμου", που θα κάνει δήθεν ότι συμπάσχει με τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους του νομού μας και θα μας τάξει "ανάπτυξη"».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org