Πέμπτη 5 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Κινητοποίηση στα γραφεία του ΣΕΤΕ

Από τη χτεσινή παρέμβαση
Από τη χτεσινή παρέμβαση
Κινητοποίηση στο Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) έκανε χτες το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής.

«Κάτω τα χέρια από το 5ήμερο - 8ωρο. Διεκδικούμε Συμβάσεις με αυξήσεις», ήταν το σύνθημα στο πανό που άνοιξε στην είσοδο των γραφείων του εργοδοτικού φορέα.

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων ξεκαθάρισε στον διευθυντή των γραφείων του ΣΕΤΕ, με τον οποίο συναντήθηκε, πως η εφαρμογή του 7ήμερου, το οποίο προβλέπει η Σύμβαση που υπέγραψαν με τους ξενοδόχους οι συνδικαλιστές της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας (ΠΟΕΕ ΥΤΕ), θα βρει «τοίχο» στην οργάνωση και τον αγώνα των εργαζομένων. Παράλληλα, το κλαδικό Συνδικάτο, μαζί με επιχειρησιακά σωματεία, συνεχίζει τον αγώνα με στόχο την υπογραφή τοπικής κλαδικής Σύμβασης για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους της Αττικής.

Το Συνδικάτο σχεδιάζει πρόγραμμα εξορμήσεων και περιοδειών στους χώρους δουλειάς, με στόχο την ενημέρωση των εργαζομένων για τις εξελίξεις και τη μάχη που δίνει στο μέτωπο της Συλλογικής Σύμβασης, αλλά και το πλατύ κάλεσμα συμμετοχής στην εκλογοαπολογιστική Γενική του Συνέλευση, τη Δευτέρα 16/4. Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων στη συνέλευση έχει προκηρύξει στάση εργασίας, από τις 4 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., τη μέρα εκείνη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ