Παρασκευή 2 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Στον αέρα ξανά από χτες το διαδικτυακό ραδιόφωνο του ΠΑΜΕ

Στον αέρα βρίσκεται από χτες ξανά το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, το οποίο ξεκινά από σήμερα το πρόγραμμά του, με εκπομπές από συνδικάτα διαφορετικών κλάδων, θεματικά αφιερώματα για ζητήματα που απασχολούν την εργατική - λαϊκή οικογένεια, αλλά και εκπομπές πολιτιστικού περιεχομένου.

Η χτεσινή επίσημη έναρξη του webradio έλαβε πανηγυρικό χαρακτήρα, καθώς τα γραφεία του ΠΑΜΕ γέμισαν από εργαζόμενους, προέδρους και εκλεγμένους στα Διοικητικά Συμβούλια, μέλη των σωματείων που θα στελεχώσουν τις ραδιοφωνικές τους εκπομπές. Με ευχές για καλή αρχή στο νέο εγχείρημα, εκπρόσωποι των σωματείων πέρασαν από το ραδιοφωνικό στούντιο, δίνοντας μια πρώτη γεύση για το περιεχόμενο των εκπομπών που έχουν αναλάβει να επιμελούνται και να παρουσιάζουν.

Σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, από το βήμα του webradio θα αναδεικνύουν τις δράσεις τους, τις παρεμβάσεις τους στους χώρους δουλειάς, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, καθώς και το διεκδικητικό πλαίσιο πάλης που προτάσσουν οι ταξικές δυνάμεις.

Με τις σύντομες παρεμβάσεις τους στην εναρκτήρια εκπομπή, τα σωματεία επιβεβαίωσαν την ανάγκη της επαναλειτουργίας του webradio, ως εργαλείο και όπλο στην προσπάθεια να φτάνει η φωνή τους σε περισσότερους εργαζόμενους. Τα σωματεία που δεν έχουν πάρει ακόμα τη θέση τους στο πρόγραμμα δεσμεύτηκαν να πλαισιώσουν σύντομα τη λειτουργία του ραδιοφώνου και με τη δική τους εκπομπή, ενώ δεν έλειψαν και οι στόχοι σωματείων για πιο συχνές ραδιοφωνικές συναντήσεις.

Πώς ακούμε το webradio του ΠΑΜΕ

Από τη χτεσινή επίσημη επανέναρξη της λειτουργίας του webradio
Από τη χτεσινή επίσημη επανέναρξη της λειτουργίας του webradio
Η φωνή των εργαζομένων θα ακούγεται καθημερινά μέσα από το webradio, στην ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ. Ο σύνδεσμος στον οποίο μπορούν να μπαίνουν οι επισκέπτες και μέσω της αρχικής σελίδας, είναι http://www.pamehellas.gr/modules/mod_radioplayerjoomla-free/pame_radio2.php.

Αντίστοιχα, δυνατότητα ακρόασης υπάρχει και μέσω εφαρμογής για κινητά. Συγκεκριμένα, όπως διευκρινίζει το ΠΑΜΕ, για κινητά και τάμπλετ με λειτουργικό σύστημα android και για windows phones, χρειάζεται η εφαρμογή «ΤuneΙn», την οποία μπορεί να «κατεβάσει» κανείς δωρεάν από το Playstore. Ακολούθως, στο πεδίο της αναζήτησης γράφοντας τη λέξη «pame» θα εμφανιστεί στην οθόνη το λογότυπο του webradio και από εκεί είναι δυνατή η ακρόαση των εκπομπών.

Παράλληλα, θα υπάρχει δυνατότητα ακρόασης των εκπομπών οποιαδήποτε στιγμή (οn demand), καθώς και αποθήκευσής τους στον υπολογιστή, στο κινητό ή σε άλλη ηλεκτρονική συσκευή αναπαραγωγής αρχείων ήχου.

Οι εκπομπές του προγράμματος θα μεταδίδονται ζωντανά όλες τις καθημερινές, από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., και σε επανάληψη την επόμενη μέρα, από τις 12 μ. έως τις 3 μ.μ.

Ολες τις υπόλοιπες ώρες, το ραδιόφωνο του ΠΑΜΕ θα μεταδίδει μουσικές επιλογές.

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Παρασκευή 2/3

6 μ.μ. - 7 μ.μ.: Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου - Καλλυντικού και Συναφών Επαγγελμάτων

7 μ.μ. - 8 μ.μ.: Ενωση Λογιστών - Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής

8 μ.μ. - 9 μ.μ.: Metal Is Coming

Δευτέρα 5/3

6 μ.μ. - 7 μ.μ.: Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού

7 μ.μ. - 8 μ.μ.: Συνδικάτο Εργαζομένων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών

8 μ.μ. - 9 μ.μ.: Γεια σου περήφανη κι αθάνατη εργατιά

Τρίτη 6/3

6 μ.μ. - 7 μ.μ.: Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ)

7 μ.μ. - 8 μ.μ.: Λόγος είναι η μουσική (κλασική μουσική, έντεχνο και βιβλίο)

8 μ.μ. - 9 μ.μ.: Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας

Τετάρτη 7/3

6 μ.μ. - 7 μ.μ.: ΟΓΕ

7 μ.μ. - 8 μ.μ.: Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος

8 μ.μ. - 9 μ.μ.: Εκπομπή για το λαϊκό τραγούδι

Πέμπτη 8/3

6 μ.μ. - 7 μ.μ.: Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής

7 μ.μ. - 8 μ.μ.: Σωματείο Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ)

8 μ.μ. - 9 μ.μ.: Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ