Πέμπτη 1 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καθημερινή δράση στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του ΚΚΕ σε τόπους δουλειάς και συνοικίες. Με περιοδείες, συγκεντρώσεις, συσκέψεις - εκδηλώσεις, οι Κομματικές Οργανώσεις απευθύνουν μαζικό κάλεσμα στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να αξιοποιήσουν την πλούσια πείρα τους, να προσπεράσουν τις παγίδες που στήνει το κεφάλαιο, να απορρίψουν τα παραμύθια της κυβέρνησης και των αστικών κομμάτων.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρίσκονται οι εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, στα Βαλκάνια, στη Μ. Ανατολή και την Ανατ. Μεσόγειο, όπως βέβαια και οι εξελίξεις στους κλάδους, συνολικά τα προβλήματα της εργατικής τάξης και του λαού και η ανάγκη οργάνωσης της μάχης για Συλλογικές Συμβάσεις με αυξήσεις στους μισθούς, για τα κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα, ενάντια στην επίθεση κυβέρνησης - κεφαλαίου.

Για σήμερα και τις επόμενες μέρες, μεταξύ άλλων, είναι προγραμματισμένα τα εξής:

Στην Αττική

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 7 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί το ΚΕΣΜ Δραπετσώνας.

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ν/Α Αττικής και στις 11.30 π.μ στο ΠΙΚΠΑ Βούλας με τον Γιώργο Λαμπρούλη, βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 10.40 π.μ., περιοδεία κλιμακίου της ΤΕ Μενιδίου - Φυλής στη φαρμακοβιομηχανία KLEVA.

Το Σάββατο 3 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του 3ου ορόφου της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), οι ΚΟ ΜΜΕ Αττικής, «Ριζοσπάστη» και «902.gr» καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση, με ομιλητή τον Περικλή Κουρμούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 5/3, στις 12 μ., περιοδεία στη φαρμακευτική βιομηχανία ELPEN με τον Βάλσαμο Συρίγο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε άλλες πόλεις

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Ν. Αρτάκης - Ψαχνών - Τροφίμων & Ποτών καλούν σε συγκέντρωση στο δημαρχείο Ν. Αρτάκης. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟ Φαρσάλων διοργανώνει συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο με ομιλητή των Κώστα Στεργίου, βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Περιοδεία στις εγκαταστάσεις της «Intracom» στην Αχαΐα, στις 9 π.μ., με τον Σπ. Μπέτση, Γραμματέα της ΤΕ Αχαΐας.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Περιοδεία στη ΝΟΥΝΟΥ Αχαΐας, στις 1.30 μ.μ., με τον Ν. Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

-- Ομιλία στο Ρίο στις 7.30 μ.μ. με ομιλητή τον Ν. Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

-- Στην Κοζάνη θα περιοδεύσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής, με το εξής πρόγραμμα: Στις 9.45 π.μ. στο 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης, στις 10.45 π.μ. στο 4ο-8ο Γυμνάσιο Κοζάνης, στη 1 μ.μ. θα συναντηθεί με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στις 2 μ.μ. θα συναντηθεί με τον πρύτανη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, στις 3 μ.μ. θα περιοδεύσει στο Δημόσιο ΙΕΚ Κοζάνης και στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο, θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΤΟ Κοζάνης για τους εκπαιδευτικούς.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Αυλίδας καλεί σε συγκέντρωση στο δημαρχείο Αυλίδας. Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, Γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Σύσκεψη της ΚΟΒ Ιπποκράτη Λάρισας στο ΚΑΠΗ της συνοικίας στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Πέτρο Κρίκη, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας.

-- Σύσκεψη της ΚΟΒ Αγ. Γεωργίου Λάρισας στο ΚΑΠΗ της συνοικίας στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Γιάννη Παντελίδη, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας.

-- Περιοδεία στο ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης με τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτή του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο της περιοδείας θα γίνει συνάντηση με τον πρύτανη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ(2021-04-22 00:00:00.0)
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ(2015-09-05 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών(2014-04-08 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ(2008-03-27 00:00:00.0)
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων(2003-10-23 00:00:00.0)
Δραστηριότητες του ΚΚΕ(1995-04-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ